Jom Kenal : Sistem Dropship


Salam semua... Hari ni Shiraz nak ajak korang mengenali apakah itu Sistem Dropship.... Skrg ni dah ramai yang buat wassap la, telegram la, wechat la untuk group dropship ni..
Agen dropship ni mudah jak kerjanya... Tak susah mana pun... Hehe..  Agen dropship ni teda penat lelah nak ke post office... Korang cuma perlu take a order and post to me.. That's all..
Berfaedah ke Sistem Dropship ni?
Sangat berfaedah... Sebab.nya, agen dropship ni cuma perlu share segala information dkt laman maya ke ataupun pada kawan2 ke.. ada order  bgtaw Shiraz.. So, Shiraz yang akan bungkus and postkan barang korang... So, agen tak payah buat apa2 cuma kena rajin promote je la...
So, pada semua yang ada rasa macam nak tambah pendapatan tapi macam malas sikit nak keluar ke pejabat pos ataupun teda transport  boleh la daftar untuk jadi agen dropship bawah Shiraz...
Tunggu apa lagik!!!!!