Jom Jadi Sebahagian Team #Sheeszshirashirazcatalyst


Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada Team #Sheeszshirashirazcatalyst #Ailana Catalyst , kat sini ada peluang yang banyak sangat boleh korang cuba.
Jadilah AHLI Sheeszshirashirazcatalyst dengan HANYA PEMBELIAN DALAM SATU RESIT DENGAN HARGA RM 150 KE ATAS, korang secara automatik menjadi Team #Sheeszshirashirazcatalyst #Ailana Catalyst
KATA KATA 5 TOKOH TENTANG VIRGIN COCONUT OIL :
1) Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia", Dr. Bruce Fife Ph.D, Doctor Narutopathy-USA
2) "Minyak kelapa dara mempunyai sifat-sifat antivirus ,anti bakteria ,anti kulat, anti fungus ,anti parasit semulajadi yang membantu mengawal berbagai penyakit " Dr John J. Kabara Ph.D ,University Michigan,USA.
3) "Minyak kelapa dara adalah makanan berfungsi yg memberi pelbagai khasiat kesihatan " Dr Mary Enig Ph.D , University Maryland USA
4) " Virgin coconut oil stands strong as the most salutary oil that you use. it contains abundance of beneficial nutrient and research treasure that are really valuable. indeed i would like you to include virgin coconut oil as part of your daily nutrient intake" Dr Mark Atkinson,Holistic Medical Physician MBBBS Bsc (hons).
5) Dr Halldor Thormar ,ahli sains Icelandic, telah membuktikan bahawa monolaurin yg berasal dari minyak kelapa dara dapat membunuh sejenis virus jenis 'lipid' coated DNA dan RNA .

163982_1583556832228_1334952979_31641426_7747145_n

Hari ni Shiraz perkenalkan pada korang salah satu produk yang "TERLARIS" dari #catalystnutraceutical iaitu Collagen Premium. 
Apa perbezaan Collagen Catalyst dengan Collagen Premium?
Collagen Catalyst dengan Collagen Premium masih lagi makanan tambahan yang sama cuma bezanya Collagen Premium ditambah dengan stemcell technology from extract apple , grape and argan. Jadi, kalau sebelum ni korang dapat hasil kulit cerah, cantik, bersih dan awet remaja dengan improve formula dari Collagen Premium, hasilnya mungkin lebih baik...
Shiraz tekankan kat sini walaupun Collagen Premium ni di- upgraded kebaikannya namun "HARGANYA MASIH JUGA SAMA" Nak Shiraz ulangkan sekali lagi? "HARGA COLLAGEN PREMIUM MASIH JUGA KEKAL DENGAN HARGA RM 59.90"
See, walaupun ditambaha dengan stemcell technology namun tiada perubahan dari segi harga.
 APAKAH COLLAGEN ?

COLLAGEN merupakan satu produk yang telah diformulasikan berasaskan teknologi farmaseutikal untuk meberi manfaat yang tidak terhingga  kepada tubuh badan pengamalnya dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki .

COLLAGEN merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai :
  • Perekat dalam badan
  • Ia memberikan struktur kepada badan , melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkannya dengan tulang badan
  • Ketika usia remaja dan awal 20-an , terdapat pertumbuhan  hormon  yang aktif bagi menyokong pertumbuhan struktur dan menggalakkan perkembangan otot , tendon dan ligamen .
  • Collagen digunakan untuk menghasilkan protein bagi membantu pertumbuhan  ini serta mengaktifkan penjanaan semula sel-sel.

Hasil kajian klinik Perubatan Universiti Wurzburg di Jerman pada tahun 1995 menunjukkan , penggunaan jangka panjang Collagen meningkatkan kestabilan dan ketahanan struktur protein . Ini memeperbaiki kualiti kuku rapuh dan menghalang keguguran rambut . Ketika tidur , asid amino yang dihasilkan oleh Collagen digunakan oleh badan untuk membina tisu otot. Apabila  badan mendapat khasiat daripada protein Collagen ini , ia menguatkan lagi tisu otot nipis bagi pembinaan bentuk badan yang lebih kukuh , jelas dan menarik.



KELEBIHAN COLLAGEN ?

Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan kolagen dalam :
  • Mengurangkan bilangan , kepadatan dan kejelasan kedutan .
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit .
Bagaimanapun , tahukah anda bahawa Collagen yang merupakan 1/3 protein yang terdapat dalam badan kita mengalamai penyusutan apabila umur kita semakin meningkat .

Ini terbukti dan mampu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit pada dalam tempoh dua hingga empat minggu pengambilannya. Kulit yang sihat adalah benteng utama tubuh dari penebusan microorganisma seperti bakteria , kulat dan virus selain dapat menyerlahkan kecantikan seseorang itu.



KHASIAT MENGGUNAKAN CATALYST COLLAGEN ?
  • Membantu proses pemulihan osteoporasis & osteorthritis.
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit.
  • Mengatasi masalah kulit kusam , kering dan berkedut.
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap.
  • Menyuburkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau.
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima.

928930_617869501683809_839109915_n

KESAN  MENGAMALKAN CATALYST COLLAGEN ?
  • Kulit tidak akan berminyak
  • Dapat mengurangkan masalah jerawat akan hilang mengecut dan kulit jadi licin
  • Dapat mengurangkan parut-parut yang ada di kulit
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
  • Minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan tubuh menjadi lebih lancar


KESAN-KESAN PENYUSUTAN KADAR COLLAGEN  DALAM DIRI SESEORANG ?
  • Kulit mula hilang kenajalan semulajadinya  dan tanda-tanda awal kedutan mula jelas apabila mencapai pertengahan umur 20 an.
  • Pengurangan Collagen boleh mengganggu bahagian badan lain , terutamanya dalam perjalaanan semula tisu-tisu lembut.
  • Collagen dalam tsiiu lembut semakin berkurangan , ini kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa.
  • Menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi yang mempunyai kesan ke atas kesihatan keseluruhan , langsung mempengaruhi keadaan kulit dan sel  lain . Pada masa yang sama  , keadaan tulang  , kuku dan rambut akan menunjukkan tanda-tanda awal penuaan.

Koleksi VCO


10474958_256536427883337_1929673614_n


VCO SOFTGEL/LIQUID mstabilkan period & kurangkan senggugut • menaikkn tahap kesuburan • menambah tenaga • mbanyakkan susu ibu • mhilangkan parut & stretchmark • mberi tenaga utk bdn serta mgawal kolestrol
VCO APRIKOT Merawat kanser & buasir • mbantu kesihatan mata • mbantu menurunkan berat badan • merawat keputihan • merawat lingkaran bawah mata • merawat radang kulit spt ekzema • merawat penyakit diabetes • menurunkan tekanan darah tinggi • mpbaiki fungsi buah pinggang
VCO ARGAN Merawat masalah jerawat & parut • Menggalakkan pertumbuhan rambut • melembutkan rambut kering & bercabang • mgurangkan kedutan, stretchmark, pigmentasi & parut • mengurangkan warna tidak sekata di kulit • membantu mgurangkan tumit merekah
VCO DELIMA Delima merupakan makanan sunnah • Mengurangkan kadar kolesterol • mnurunkan paras gula dalam darah • mengatasi masalah kulit kusam & kesan jeragat y serius • membuatkan kulit cerah berseri • mngatasi anemia & mcegah angin ahmar • mnambah tenaga batin • mengelakkan penyakit gaout • mengatasi morning sickness bagi ibu mengandung

Stay Tune with SheeszshiraShiraz Catalyst

Untitled


Kalian mahukan supplement dan kosmetik berasaskan bahan semulajadi???
Mahukan supplement dan kosmetik dengan harga mampu milik???
Jom stay tune bersama #SheeszshiraShirazCatalyst #AilanaCatalyst #CatalystNutraceutical #TeamHanitaJaafar untuk segala maklumat mengenai produk, kesihatan dan kecantik, promosi mahupun hadiah.

Jom Kenal : Sistem Dropship


Salam semua... Hari ni Shiraz nak ajak korang mengenali apakah itu Sistem Dropship.... Skrg ni dah ramai yang buat wassap la, telegram la, wechat la untuk group dropship ni..
Agen dropship ni mudah jak kerjanya... Tak susah mana pun... Hehe..  Agen dropship ni teda penat lelah nak ke post office... Korang cuma perlu take a order and post to me.. That's all..
Berfaedah ke Sistem Dropship ni?
Sangat berfaedah... Sebab.nya, agen dropship ni cuma perlu share segala information dkt laman maya ke ataupun pada kawan2 ke.. ada order  bgtaw Shiraz.. So, Shiraz yang akan bungkus and postkan barang korang... So, agen tak payah buat apa2 cuma kena rajin promote je la...
So, pada semua yang ada rasa macam nak tambah pendapatan tapi macam malas sikit nak keluar ke pejabat pos ataupun teda transport  boleh la daftar untuk jadi agen dropship bawah Shiraz...
Tunggu apa lagik!!!!!

Jom Kenal ; VCO Argan






Salam Jumaat semua...
Hari ni Shiraz perkenalkan pula VCO Argan... VCO Argan juga ditambah baik dari VCO kepada Minyak Argan  dengan khasiat yang lebih banyak. Maksudnya di sini bukan VCO sebelum ini tidak berkhasiat cuma ia ditambah baik.
Minyak Argan diperbuat daripada kacang argan yang sangat membantu dalam kecantikkan kulit wanita. Ia boleh digunakan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. Kombinasi dari minyak kelapa dara mempunyai ciri-ciri dan fungsi yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan diri.
VCO + ARGAN• Sesuai untuk kecantikan seluruh badan• Merawat masalah jerawat dan parut• Meningkatkan taraf kesihatan• Kandungan vitamin E dua kali ganda dari minyak zaitun• Merawat pertumbuhan rambut• Melembutkan rambut kering dan bercabang• Memberi tenaga dan baik untuk diet harian
RM 65 (Harga biasa)
whatsapps : 0179717416