I Love Make Up

Hye everybody....

     Hari ni Shiraz nak ajak korang semua join satu Giveaway yang cukup gempak ni... Giveaway apa? Adik NoorAtiqah ni nak bagi set make up item or baucher for redeem....Gempak bukan... So,why not kita test market jap...

So, what we must to do?

Kenapa awak suka makeup?

Shiraz suka makeup sebab makeup ni dapat menaikkan keyakinan dalam diri kita... dari wajah kulit yang kusam dan tidak bermaya, dengan satu sentuhan kulit dan wajah kita akan nampak ceria dan dramatik... Jadi, tidak hairan lah kenapa kebanyakkan orang sekarang suka buat video tutorial tentang makeup... Dengan seribu warna yang pelbagai jenis dan ada warna yang mempunyai bling bling, pasti kita akan teruja untuk mencuba pelbagai jenis barang makeup dan adakan contengan pada wajah kita... Makeup is a magical....

Dear Atiqah,
Backlink tak dapat nak buat kat banner... Pakai tab tak tau macam mana nak letak link...

Kalau ada sapesape nk join GA ni boleh klik sini..
http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/giveaway-i-love-makeup.html