Catalyst New Product


Good morning peeps!!!

      Hari Jumaat yang mulia di pagi hari ni Shiraz dengan lafaz bismillah mulakan penulisan hari ni dengan memperkenalkan produk baru dari Catalyst Nutraceutical. Rata-rata yang mengenali produk Catalyst ni pasti dah tahu dengan kewujudan beberapa produk baru dari Catalyst.

Pada yang belum tahu ataupun baru-baru nak tahu, Shiraz perkenalkan produk catalyst yang berbentuk kunyah atau chewable ni... Produk ni hanya memerlukan kalian hisap2 dan kunyah je... Cukup senang.. Daripada kalian merosakan gigi dengan kunyah chocolate ataupun sweets baik la kalian kunyah produk catalyst ni.. Ada juga baiknya untuk kesihatan kalian. Sebotol ada 60 biji tahan untuk 1-2 bulan.. Klu kalian ambil lebih, tak sampai sebulan la jawabnya... Ngee...

  •     Colla-C ( Formulated for your SKIN - RM 59.90)
Diformulasikan khas untuk pembentukan sel kulit yang baru, mengekalkan kelembutan kulit malah mengekalkan awet muda, Merangsang pembentukan kolagen untuk menguatkan gigi dan tulang. 

  • VC PLUS ( Formulated for your EYES TREATMENT - RM 69.90)
Mengandungi Omega 3 dan Lutein untuk memastikan mata berfungsi dengan baik, sesuai untuk yang rabun.

  • ENZYLINE ( Formulated for you WEIGHT MANAGEMENT - RM 119.90)
Mengurangkan berat badan, meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan kandungan lemak dalam badan 

  • C-ZYME ( Formulated for HEALTHY HEART and to REDUCE CHOLESTROL - RM 89.90)
Mengurangkan paras kolestrol dalam badan dan menjaga jantung supaya sihat selalu. Pesakit darah tinggi dan jantung amat digalakkan untuk mencuba.

  • C-PRESSI (Formulated for STRESS MANAGEMENT - RM 89.90)
Supplement untuk yang mengalami kemurungan ataupun stress terlampau. Dirumus khas untuk mengurangkan stress dalam diri.

  • C- FLEXIA ( Formulated to generate MORE COLLAGEN and PREVENT JOIN PROBLEMS - RM 89.90)
Merangsang penghasilan collagen dan proteoglycan yang membantu menjaga kesihatan tulang dan sendi. Sesuai untuk pesakit atritis dan yang selalu sakit sendi.

   Nasihat Shiraz pada kalian yang ingin mencuba produk Catalyst ni, Makan secara KONSISTEN selama 3 bulan berturut-turut dan kalian akan nampak hasilnya. Supplement Catalyst Nutraceutical boleh dimakan baik perempuan atau lelaki, kanak-kanak mahupun dewasa.
Shiraz sudi membantu kalian kalau ada apa-apa yang kalian ingin tanyakan tentang Catalyst Nutraceutical ni. In sha Allah... Shiraz tak berani nak berjanji 100% tapi Shiraz cuba sedaya upaya untuk membantu  kalau kalian ada kerungsingan mengenai produk ni.  Kalian boleh SMS / Wassap Shiraz 0179717416. Terima kasih