MINI GIVEAWAY: MY MINI CUPCAKE LIP BALM



    Release Tension jap... Kali ni Shiraz nak ajak kalian-kalian untuk join Giveaway yang diadakan oleh adik manis Noor Atiqah....

Kalau siapa yang rajin intai-intai blog Atiqah ni mesti kalian akan tertarik dengan review produk dari Korean dan macam-macam lagi. Blog Atiqah ni banyak menceritakan pasal barang perhiasan diri a.k.a make up brand yang agak cantik dan menarik.

Alhamdulillah, GA dulu Shiraz dah masuk dan berjaya la menambat hati adik Atiqah cuma tidak sempat untuk diceritakan dalam blog sebab kekangan waktu.. Busy nya kau, makcik 

Kali ni Shiraz mencuba nasib untuk kali kedua untuk menyertai GA MY MINI CUPCAKE LIP BALM dan harapnya untuk GA kali ni Shiraz berpeluang la untuk memenangi salah lip balm yang cute-miut tu..
Sebelum nak menang tu, kita kena la dulu jawab soalan-soalan yang ditanya oleh Adik Iqa ni.

            Lip balm you like to try (Peach, Orange or Green Apple) 
Shiraz nak cuba lip balm berperisa Green Apple.

Why you want to win this cute mini cupcake Lip balm.
Shiraz nak memenangi mini cupcake Lip Balm ini adalah kerana bentuk yang dipamerkan agak cantik. Jarang-jarang digunakan. Bentuknya yang cantik itu telah memberi reaksi ingin mencuba dan selain tu perisa yang ditawarkan juga agak menarik/ Kebiasannya, lip balm berperisa strawberry tapi Mini Cupcake Lip Balm ini menyediakan beberapa perisan buah- buahan yang manis untuk dicuba.

Your blog ID 
Nurul Shiraz
Dan itu sajalah yang boleh Shiraz beritahu pasal GA dari Noor Atiqah ni.. Siapa yang nak join boleh klik pada cupcake kat atas tu....

Bye bye!!!!