Testimoni VCO Catalyst dan Collagen



Mahukan kulit berseri dan tidak kusam menjelang hari raya? Amalkan pengambilan Vco Catalyst dan Collagen Catalyst Nutraceutical, In Sha Allah kalian akan mendapat kulit yang berseri...

 HARGA VCO SOFTGEL & LIQUID ; RM 39.90
                                                               RM 30.00 (AHLI)
HARGA COLLAGEN PREMIUM ; RM 59.90
                                                          RM 50.00 (AHLI)

Ingin Menjadi Sebahagian Daripada Keluarga Catalyst


Pembelian dalam satu resit membolehkan anda menjadi sebahagian daripada keluarga Catalyst Nutraceutical. Easy right? What are you waiting for, pick up your phone and give me SMS...Hurry up!!!

Kebaikan VCO kepada Ibu Mengandung


[o] Membantu mengurangkan morning sickness loya dan muntah di awal pagi atau alahan yang teruk
[o] Meningkatkan kualiti persekitaran rahim
[o] Tiada masalah keputihan ketika hamil
[o] Mengurangkan masalah keletihan dan tidak bertenaga ketika hamil
[o] Menghilangkan strechmark
[o] Kulit bayi lembut dan bersih serta dapat mengurangkan masalah jaundice
[o] Proses bersalin secara normal menjadi lebih lancar dan mudah
[o] Mengawal kandungan gula dalam darah sepanjang kehamilan
[o] Sistem penghadaman dan percernaan akan lebih lancar
[o] Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi semasa hamil
[o] Dapat mengelakkan kekejangan dan rasa tegang semasa hamil (sapu pada betis, peha dan perut) 

Natural Fibre Drink


Natural Fibre Drink

Catalyst Natural Fibre Drink adalah rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman. Mengandungi fruktan yang merupakan serat buah-buahan yang mudah larut di dalam air. Garam tisu biokimia yang terdapat di dalam Catalyst Fibre Drink bertindak khusus membantu memerangkap gula berlebihan dan dengan itu, boleh menurunkan kadar kandungan gula dalam urin dan darah (sekaligus merawat masalah kencing manis) dan mengikat lemak-lemak dari dalam perut, melancarkan peredaran darah serta menyihatkan dan menguatkan jantung.

Khasiat dan Kebaikan:

[o] Meningkatkan Sistem Pertahanan Tubuh
[o] Mengekalkan Sistem Penghadaman Yang Sihat
[o] Membersihkan Darah Dari Toksin

C-ZYME


C Zyme yang mengandungi peptida ikan yang menunjukkan kesan hipotensif setanding dengan captopril ubat yang digunakan secara meluas untuk meraway tekanan darah tiggi tetapi tanpa kesan sampingan. Captoril bertindak dengan menurunkan tekanan darah.

Pengambilan C Zyme selama 13 minggu yang mengandungi aktif marin menyaksikan perubahan yang jelas dalam membantu melancarkan peredaran darah ke jantung. Mengaktifkan sistem lifa, hati dan kencing manis.

C-Flexia

Mengandungi green lipped mussel extract dan boswellia serata extract yang mempunyai anti inflamatori dan anti radang. Resin getah dari boswellia serata (asid boswellia) adalah unik kerana khasiatnya mencegah kerosakan tulang rawan dan sendi menghalang proses inflamatori dan meningkatkan bekalan darah ke sendi.

Hair Treatment dan Hair Revitalizer


Hair Treatment dan Hair Revitalizer 

Kandungan mineral, vitamin dan nutrisi yang tinggi dalam minyak kelapa dara dan minyak zaitun yang terdapat dalam Catalyt Hair Treatment dan Hair Revitalizer ini membantu anda mendapatkan rambut yang sihat dan bersinar.

Catalyst Hair Treatment dan Hair Revitalizer adalah sangat baik dalam membantu:

[o] Merawat Rambut Rosak
[o] Mengurangkan Keguguran Rambut
[o] Mencegah Kelemumur
[o] Merawat Kulit Kepala
[o] Menyuburkan Pertumbuhan Rambut
[o] Menyihat dan Melembutkan Rambut
[o] Menguatkan Akar Rambut
[o] Menghitam dan Melebatkan Rambut

Collagen Premium


Collagen adalah sejenis protein anti-penuaan jangka panjang membantu membaik pulih dan meningkatkan ketegangan dan kelembutan kulit, mengurangkan garis penuaan kedutan. Collagen membantu memberikan kekuatan kulit, membantu anda memperolehi wajah yang lebih menyerlah dengan tampak lebih muda dan segar. Selain itu, merupakan sejenis protein yang membantu dalam menghubungkan tisu-tisu di dalam tubuh anda termasuk tulang, gigi, tendon dan kulit.

Pengamalan Catalyst Collagen:

[o] Kulit Tidak Akan Berminyak
[o] Dapat Menghilangkan Parut
[o] Badan dan Minda Lebih Cergas

VCO Softgel & VCO Liquid


VCO Softgel & VCO Liquid

Minyak Kelapa Dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia di mana struktur asal dalamannya dapat mengekalkan keasliannya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu proses akan mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan kepada diri.

Khasiat Kelapa Dara:

[o] Menyokong fungsi sistem imunisasi dan fungi metabolik yang sihat
[o] Mengurangkan berat badan
[o] Mengandungi atu sumber tenaga segera
[o] Membantu untuk mengawal kencing manis
[o] Melembutkan dan melicinkan kulit serta mencegah jangkitan bakteria, virus dan kulat
[o] Mengurangkan risiko kanser, aterosklerosis, dan tanda-tanda penyakit lain

Grab The Opportunity With Catalyst Nutraceutical Family




Ada tak siapa-siapa yang nak tambah side income ?
Yang rajin untuk join Catalyst Nutraceutical family?
Yang sudi untuk menjadi agen dengan bermodalkan RM 150 sahaja?
Jom la rebut peluang bersama-sama dengan Shiraz. Korang tak rasa rugi pun bersama Catalyst. Di Catalyst, kita tak letak target jualan beribu raban... Bersama Catalyst korang tak perlu bayar yuran dan bayaran tambahan untuk setiap produk... Dengan Catalyst juga korang akan miliki produk harga mampu milik. 

Apa yang korang perlu tahu pasal Catalyst?

[✔] Produk mendapat PERMINTAAN TINGGI & SENANG JUAL
[✔] Produk yang SGT BAGUS untuk mencegah, merawat & memulih penyakit[
✔] Hanya MODAL yang RENDAH diperlukan
[✔] KEUNTUNGAN yang SANGAT TINGGI

Apa yang perlu korang lakukan?

<SAYA NAK JADI AGEN CATALYST> <NAMA> <NO KAD PENGENALAN> <LOKASI>

Send to

0179717416

I LOVE CATALYST



This is what i take everyday and everynight... No strecthmark.. No oily face... No pimples... No scar... No more cracked heel.. No more dry skin... Believe and trust me... Now i can go out anywhere... Just apply a little powder and lip gloss.. Not put foundation, naturactor, concealer anymore.. Before this malu kan sbb org nmpk pimples.. So tempek tebal2 dngn hrpn org nmpk muka smooth padahal bila kena sunlight cair mekap.. Sia2 aja.. Tak puas hati balik edit photo guna adobe photoshoot.. Remove all pimples.. Hahaha.. More important my skin so lembap..

Kebaikan VCO dengan HARGA MAMPU MILIK



Minyak kelapa dara (Virgin Coconut Oil VCO) mempunyai banyak khasiat dan kebaikannya.. Tidak rugi sebenarnya kalau korang mencuba produk catalyst ni.. Selain baik untuk luaran, dalaman pun akan ada hasilnya... Korang takkan jumpa produk kesihatan dengan harga mampu milik... 1 botol ada 60 biji dengan harga sekadar RM 39.90 


Good or Bad Colon?





     Ramai yang tidak sedar akan penyakit yang berkaitan dengan masalah perut ni.. Sebenarnya, kerap ataupun jarang sekali membuang merupakan masalah dalam perut kita. Kaum wanita merupakan majoriti tertinggi yang menghidap masalah kanser usus. Tahu kenapa? Sebab, orang perempuan ni bila beralih tempat je mula rasa tidak seronok nak membuang... Kalau seminggu pun seminggu lah... Rela tu simpan sampai menebal di dinding-dinding usus.. Ewww... 

Shiraz dapati ramai orang macam ni. Pernah tu sampai seminggu dia tak membuang sebab balik kampung sebelah suami dia.. Alasannya, nak tandas kat rumah dia jugak... Tak seronok la nak membuang.. Aiyoyo.. Tak elok untuk kesihatan tau..

Kalau yang rajin medical check up untuk bersihkan usus mesti tersenyum lebar sebab dia tahu yang usus dia berada dalam keadaan bersih sekali. Kalau yang jarang-jarang macam kita ni? Apa cerita? 

Hakikatnya sangat penting untuk kita membersihkan usus kita... Shiraz tak  tahu sejauh mana tahap kebersihan usus Shiraz tapi kalau dah main sembelit, perut berangin sampai rasa nak muntah tu ada something wrong la jawabnya.. Kadang lepas makan la.. Sebab kita tak tahu jenis sayur mana yang boleh buat berangin atau macam-macam lagi lah. 

Shiraz nak ajak korang  semak mana tahap jenis tahi korang.

110 Kenali Jenis Najis Anda!

Carta menunjukkan jenis tahi anda... Harus diakui tau jangan rasa malu-malu dan kotor sebab ni berkaitan dengan usus anda.. Jom kita semak mana tahap jenis pembuangan anda.

Tahi Jenis 1 dan 2
Yang ni tahi orang yang rajin sembelit dan terpaksa meneran tiap-tiap hari... Kalau tak keluar juga terpaksa batal niat pergi dapur teguk 5-6 cawan air dengan harapan masuk tandas balik dan buang dengan senang hati. Orang jenis ni yang malas nak ke tandas. Semakin banyak air yang diserap semakin keras la ia.

Tahi Jenis 3 dan 4
Ini jenis yang normal (like me..hehe) Tahi jenis ni yang rajin membuang. Orang yang bangun pagi dan terus membuang maknanya usus korang agak bersih la.. Tahi jenis ini yang rajin membuang setiap hari. 

Tahi Jenis 5 , 6 dan 7
Kalau di tahap ke lima ni yang ada masalah angin atau gas di dalam perut atau sesuatu yang boleh menyebabkan anda cirit birit. Dan kalau tahap 6 dan 7 tu memang confirms la yang mengalami cirit-birit yang teruk. Berhati-hati tau.


Jadi, rajin-rajinlah minum minuman yang dapat membersihkan usus kita. Shiraz nasihatkan anda mengambil minuman yang boleh membuat anda membuang setiap pagi. Contohnya, jus limau yang masam tu... Setiap pagi.. Kalau dah malas sangat nak buat jus, meh sini ambil Natural Fibre Drinks dengan Shiraz. 


Natural Fibre Drink ini sangat BAIK untuk masalah penghadaman dan untuk membaiki SISTEM USUS korang. 

Bab ni Shiraz jujur, harga Fibre Drink berbanding harga produk membaiki sistem usus yang lain Fibre Drink yang paling murah. PALING MURAH dan MEMANG MURAH. Tak percaya? Sila kan untuk buat reseach. 

Semuanya bergantung pada diri korang sendiri. Kalau nak usus sihat dan bersih, boleh amalkan. Kalau tak nak pun tak apa tapi jangan menyesal bila korang buat check up didapati ada masalah usus. Fikir-fikirkan.




I Love Make Up

Hye everybody....

     Hari ni Shiraz nak ajak korang semua join satu Giveaway yang cukup gempak ni... Giveaway apa? Adik NoorAtiqah ni nak bagi set make up item or baucher for redeem....Gempak bukan... So,why not kita test market jap...

So, what we must to do?

Kenapa awak suka makeup?

Shiraz suka makeup sebab makeup ni dapat menaikkan keyakinan dalam diri kita... dari wajah kulit yang kusam dan tidak bermaya, dengan satu sentuhan kulit dan wajah kita akan nampak ceria dan dramatik... Jadi, tidak hairan lah kenapa kebanyakkan orang sekarang suka buat video tutorial tentang makeup... Dengan seribu warna yang pelbagai jenis dan ada warna yang mempunyai bling bling, pasti kita akan teruja untuk mencuba pelbagai jenis barang makeup dan adakan contengan pada wajah kita... Makeup is a magical....

Dear Atiqah,
Backlink tak dapat nak buat kat banner... Pakai tab tak tau macam mana nak letak link...

Kalau ada sapesape nk join GA ni boleh klik sini..
http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/giveaway-i-love-makeup.html

Masalah Sembelit Pada Kanak-Kanak


                 

          Masalah sembelit pada kanak-kanak memang selalu terjadi. Ada yang menangis menahan kesakitan, ada yang resah dan macam-macam lagi. Banyak faktor akibat masalah sembelit ni. Salah satu faktornya adalah susu formula yang diminum oleh kanak-kanak.  Umum ketahui, kanak-kanak cukup susah untuk minum air kosong. Jangan katakan kanak-kanak, orang dewasa pun susah. (Not me la...hehe).  

Kebiasaannya, kanak-kanak yang mengalami masalah sembelit ni, kentut dan najisnya berbau sangat busuk malah najis yang keluar juga ketulan kecil seperti najis kambing.  Malah ada yang lebih rela menahan najisnya daripada keluar dan akibatnya dubur kanak-kanak akan berdarah.

Macam-macam petua yang disediakan bagi memudahkan najis kanak-kanak keluar, antaranya masukkan ketul sabun ke dalam dubur, masukkan minyak rambut dan macam-macam lagi. 

Bukan kanak-kanak sahaja malah ada di kalangan orang dewasa yang mengalami masalah sembelit. Minyak kelapa dara atau VCO mampu melincirkan proses pembuangan najis. Dengan pengambilan satu sudu kecil untuk kanak-kanak dan sudu teh untuk dewasa, kalian tidak perlu lagi perlu resah -gelisah akibat masalah sembelit.

Vco Catalyst Nutraceutical dengan harga RM 39.90 tahan selama sebulan dan kalian tidak perlu risaukan dengan kelebihan yang ada pada sebotol minyak kelapa dara. 

Catalyst New Product






Good morning peeps!!!

      Hari Jumaat yang mulia di pagi hari ni Shiraz dengan lafaz bismillah mulakan penulisan hari ni dengan memperkenalkan produk baru dari Catalyst Nutraceutical. Rata-rata yang mengenali produk Catalyst ni pasti dah tahu dengan kewujudan beberapa produk baru dari Catalyst.

Pada yang belum tahu ataupun baru-baru nak tahu, Shiraz perkenalkan produk catalyst yang berbentuk kunyah atau chewable ni... Produk ni hanya memerlukan kalian hisap2 dan kunyah je... Cukup senang.. Daripada kalian merosakan gigi dengan kunyah chocolate ataupun sweets baik la kalian kunyah produk catalyst ni.. Ada juga baiknya untuk kesihatan kalian. Sebotol ada 60 biji tahan untuk 1-2 bulan.. Klu kalian ambil lebih, tak sampai sebulan la jawabnya... Ngee...

  •     Colla-C ( Formulated for your SKIN - RM 59.90)
Diformulasikan khas untuk pembentukan sel kulit yang baru, mengekalkan kelembutan kulit malah mengekalkan awet muda, Merangsang pembentukan kolagen untuk menguatkan gigi dan tulang. 

  • VC PLUS ( Formulated for your EYES TREATMENT - RM 69.90)
Mengandungi Omega 3 dan Lutein untuk memastikan mata berfungsi dengan baik, sesuai untuk yang rabun.

  • ENZYLINE ( Formulated for you WEIGHT MANAGEMENT - RM 119.90)
Mengurangkan berat badan, meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan kandungan lemak dalam badan 

  • C-ZYME ( Formulated for HEALTHY HEART and to REDUCE CHOLESTROL - RM 89.90)
Mengurangkan paras kolestrol dalam badan dan menjaga jantung supaya sihat selalu. Pesakit darah tinggi dan jantung amat digalakkan untuk mencuba.

  • C-PRESSI (Formulated for STRESS MANAGEMENT - RM 89.90)
Supplement untuk yang mengalami kemurungan ataupun stress terlampau. Dirumus khas untuk mengurangkan stress dalam diri.

  • C- FLEXIA ( Formulated to generate MORE COLLAGEN and PREVENT JOIN PROBLEMS - RM 89.90)
Merangsang penghasilan collagen dan proteoglycan yang membantu menjaga kesihatan tulang dan sendi. Sesuai untuk pesakit atritis dan yang selalu sakit sendi.

   Nasihat Shiraz pada kalian yang ingin mencuba produk Catalyst ni, Makan secara KONSISTEN selama 3 bulan berturut-turut dan kalian akan nampak hasilnya. Supplement Catalyst Nutraceutical boleh dimakan baik perempuan atau lelaki, kanak-kanak mahupun dewasa.
Shiraz sudi membantu kalian kalau ada apa-apa yang kalian ingin tanyakan tentang Catalyst Nutraceutical ni. In sha Allah... Shiraz tak berani nak berjanji 100% tapi Shiraz cuba sedaya upaya untuk membantu  kalau kalian ada kerungsingan mengenai produk ni.  Kalian boleh SMS / Wassap Shiraz 0179717416. Terima kasih




Thank You, Dear Nor Atiqah.



 IMAGE FAT LOSS


     Shiraz nak ucapkan terima kasih dekat adik Iqa ni cuz sudi memilih akak ni sebagai pemenang untuk GA awak bagi kali kedua... Yippie...

Kali ni Shiraz masuk GA untuk produk Total Images Fatloss Drink.. Sebuah produk untuk kuruskan berat badan... Sebelum ni Shiraz jarang sangat nak amek tahu pasal produk ni tapi bila terbaca dekat blog adik Iqa ni tertarik plak... Dan alhamdulillah dengan soalan yang diberikan, Shiraz berjaya la menjawabnya... ngee...

MINI GIVEAWAY: MY MINI CUPCAKE LIP BALM



    Release Tension jap... Kali ni Shiraz nak ajak kalian-kalian untuk join Giveaway yang diadakan oleh adik manis Noor Atiqah....

Kalau siapa yang rajin intai-intai blog Atiqah ni mesti kalian akan tertarik dengan review produk dari Korean dan macam-macam lagi. Blog Atiqah ni banyak menceritakan pasal barang perhiasan diri a.k.a make up brand yang agak cantik dan menarik.

Alhamdulillah, GA dulu Shiraz dah masuk dan berjaya la menambat hati adik Atiqah cuma tidak sempat untuk diceritakan dalam blog sebab kekangan waktu.. Busy nya kau, makcik 

Kali ni Shiraz mencuba nasib untuk kali kedua untuk menyertai GA MY MINI CUPCAKE LIP BALM dan harapnya untuk GA kali ni Shiraz berpeluang la untuk memenangi salah lip balm yang cute-miut tu..
Sebelum nak menang tu, kita kena la dulu jawab soalan-soalan yang ditanya oleh Adik Iqa ni.

            Lip balm you like to try (Peach, Orange or Green Apple) 
Shiraz nak cuba lip balm berperisa Green Apple.

Why you want to win this cute mini cupcake Lip balm.
Shiraz nak memenangi mini cupcake Lip Balm ini adalah kerana bentuk yang dipamerkan agak cantik. Jarang-jarang digunakan. Bentuknya yang cantik itu telah memberi reaksi ingin mencuba dan selain tu perisa yang ditawarkan juga agak menarik/ Kebiasannya, lip balm berperisa strawberry tapi Mini Cupcake Lip Balm ini menyediakan beberapa perisan buah- buahan yang manis untuk dicuba.

Your blog ID 
Nurul Shiraz
Dan itu sajalah yang boleh Shiraz beritahu pasal GA dari Noor Atiqah ni.. Siapa yang nak join boleh klik pada cupcake kat atas tu....

Bye bye!!!! 

Daftar Agen Catalyst Nutraceutical




     Okay peeps, hari ni Shiraz open table pada you alls yang ada niat ataupun terdetik di hati nak jadi agent di bawah Shiraz. Kalian beli 5 kotak VCO dan secara automatik akan menjadi agent. Dan In Sha Allah, Shiraz dan kakitangan Catalyst Nutraceutical akan cuba membantu kalian-kalian yang baru menjadi agent untuk aktif dalam perniagaan ni...

Catalyst Nutraceutical bukan MLM ataupun apa-apa bentuk kewangan yang menjanjikan kekayaan pada kalian. Catalyst Nutraceutical cuma membantu kalian menambah sedikit demi sedikit kewangan yang ada.

So, kalau ada sape-sape yang ingin menjadi agent boleh call dan sms Shiraz untuk sebarang pertanyaan. Shiraz akan cuba membantu kalian selagi termampu.. Amin...

Khasiat Buah Delima


           Selamat pagi semua... Hari ni Shiraz nak ceritakan khasiat buah delima yang kini dijadikan salah satu produk dalam minyak kelapa dara ni.. VCO Pomegranate atau VCO Biji Delima.

Untuk pengetahuan kalian,umumnya semua dah tahu kebaikan pengambilan buah delima ni... Selain dapat mencantikkan kulit, ia juga dapat menguatkan jantung dan mengurangkan kadar kolestrol. Kalau nak cakap pasal kebaikan buah delima ni memang banyak la....Antaranya kebaikannya ialah

- kaya dengan Omega 5 (antioksida paling tinggi) - menguatkan jantung dengan mengurangkan kadar kolesterol & mnurunkan paras gula dalam darah- mengatasi masalah kulit kusam dan kesan penuaan (jeragat y serius)
- kaya dengan estrogen yg dapat mengurangkan kadar menopause wanita & merawat senggugut
- kaya dengan asid ellagic membuatkan kulit cerah berseri dan membantu membakar selulit dalam badan
- lindungi kulit dari UV bahaya
- mguatkan daya tahan badan
- mstabilkan peredaran darah
- mhapuskan kahak & mredakan batuk
- mngatasi anemia & mcegah angin ahmar
- mnambah tenaga batin
- mengelakkan penyakit gaout & morning sickness bagi ibu mengandung
- kaya dengan estrogen yg dapat mengurangkan kadar menopause wanita & merawat senggugut- kaya dengan asid ellagic membuatkan kulit cerah berseri dan membantu membakar selulit dalam badan - lindungi kulit dari UV bahaya - mguatkan daya tahan badan - mstabilkan peredaran darah- mhapuskan kahak & mredakan batuk- mngatasi anemia & mcegah angin ahmar - mnambah tenaga batin- mengelakkan penyakit gaout & morning sickness bagi ibu mengandung
banyak kan?

Selain daripada itu,VCO Pomegranate yang dinaik taraf dari VCO ini juga mampu untuk membaiki kulit kalian...

VCO+ Minyak Biji Delima & Kecantikan Kulit :-

MBD mengandungi asid punika (sejenis anti-oksida yg jarang ditemui pdbuah-buahan lain) & asid ellagik yg tinggi, berserta dengan ciri-ciri estrogenik semulajadi, ia dapat menyegarkan kulit yg kusam, menggalakkan penghasilan sel-sel baru & menghilangkan kedutan halus pada kulit.

MBD menyubur & meningkatkan keanjalan serta memperbaiki struktur kulit. Ia merangsang keratinocyte proliferation untuk menguatkan lapisan kulit, mengatasi masalah kekeringan kulit & merawat kesan sunburned.

Bersifat anti-mikrobial & anti-inflamatori, MBD digunakan untuk merawat masalah kulit seperti ekzema, kulit kering bersisik, kesan matahari & psoriasis.

MBD merupakan minyak yg bertekstrur ringan, mudah meresap ke dalam kulit & tidak meninggalkan kesan berminyak & berkilau pada permukaan kulit. Maka, ianya sesuai untuk penjagaan semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif.

MBD memberi kesan seri pada kulit, merapatkan pori-pori, menyegarkan kulit, memperbaiki tahap keanjalan kulit, melambatkan proses kedutan & mengimbangi kadar PH kulit (asid-alkali).

MBD memulih kesan luka, calar, sunburned & memudarkan parut lama & baru (termasuk parut demam campak & luka jahitan) serta menghilangkan kesan regangan (sewaktu hamil atau selepas program menurunkan berat badan) - sapu & urut pada bahagian berkenaan.

Gunakan VCO ini setiap hari untuk mendapatkan tona kulit yg cerah sekata. Ia juga boleh manghalus, melicin & melembutkan kulit.

Minyak biji delima digunakan untuk mengatasi masalah jeragat yg serius. Disarankan menggunakan VCO ini dua kali sehari selama tiga bulan berterusan untuk melihat hasil yg memuaskan.

VCO+ Minyak biji delima boleh diusap terus pada bibir untuk mencerah & memerahkan bibir secara otomatik!

Harga 1 botol RM65 je... tak mahal mana pun berbanding produk lain. Tak perlu shake, tak perlu tutup hidung bila minum, tak pahit. 1 hari 2 kali makan selepas makan. 

sms/wassap me untuk info lebih lanjut. 0179717416

Cubalah try makan produk Catalyst Nutraceutical. Makan secara konsisten, In shaAllah dapat membantu dalaman dan luaran badan kita sihat. Bak kata Asyura Abdrahman, KITA USAHA TP MENYEMBUHKAN HAK ALLAH SWT ATAS IZINNYA♥
DAH USAHA..DAH MAKAN..YAKIN..N BERDOA..INSYAALLAH PASTI BERHASIL.. Dan Shiraz kata In sha Allah, kalau konsisten hasilnya pasti baik dan sihat.

VCO Versi Terbaru




VCO with Pormegranate Seed Oil

 Delima mengandungi antioksida yang membantu dalam penjagaan kesihatan badan. Ia membantu pencernaan, bermanfaat bagi jantung, memperbaiki sel-sel tubuh, menurunkan kolestrol,menjaga otak bayi, mencegah alzheimer. Banyak lagi manfaat delima yang kini telah digabung bersama dengan vco CATALYST yang bermutu tinggi.


VCO with Apricot Kernel Oil

VCO yang ini pula fokus utamanya adalah untuk merawat Kanser & Cyst. Apricot mengandungi Amigdalin yang juga dikenali sebagai Vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel-sel kanser dalam badan. Terdapat banyak cara melawan kanser, salah satunya dengan mengamalkan vco with apricot kernel oil dari CATALYST ni..

 VCO Certified Organic Argan Oil

Minyak Argan juga dikenali sebagai minyak magic. Ia mengandungi essential fatty asid, omega 3 & 6 serta sangat kaya dengan vitamin E berbanding minyak zaitun. Keupayaan minyak argan pada kulit adalah sama seperti minyak kelapa dara. Jadi bila keduanya bergabung, ia menghasilkan kesan yang luar biasa. Kulit semakin cantik, halus, tegang dan glowing. Minyak argan ini banyak digunakan dalam kosmetik kerana manfaat yang sangat bagus pada kulit.

Thank You, Mesra Mall



    
        Shiraz nak ucapkan thanks bnyk2 dkt Mesra Mall cuz choose me as a winner for Giveaway Year End.. Touching you

Asalnya, mmg Shiraz langsung tak memberikan sebarang harapan.. Langsung tidak. Sekadar suka-suka je untuk masuk.. Iyalah, bukan calang-calang GA ni... Shopping mall punya GA kut.. Mmg idakla harapannya.
Shiraz tengok pengumuman pemenang minggu pertama beberapa hari selepas disiarkan di wall page Mesra Mall. Kiranya, kalau Shiraz tak alert mmg sah-sah la melepas..cry teapot

3-4 kali jugak la Shiraz baca balik nama yang tentera tu kan..mana tahu kut la salah pandang.. Bila dah soheh menang tu apa lagi menjerit-jerit la kegembiraan.. Yay ya aku menang!!!!cheer3 onion head

Cepat-cepat lari bgtaw mama ngan abah ni... Macam menang hadiah besar..hehe..

    Dan selepas beberapa bulan menantikan keputusan penuh, akhirnya rezeki berpihak pada Shiraz... Alhamdulillah... Memang tak dijangka langsung. Menang Ipad yo!

Shiraz takde bodek akak-akak ke, adik-adik ke, abang-abang ke, bos-bos Mesra Mall erk.. Memang tak ada langsung! Shiraz terkilan jugak bila ada seorang peserta tu yang tak boleh menerima hakikat kekalahan diaorang dan tanya macam mana Shiraz boleh menang... Ada kenal orang dalam ke?... Tak de erk.. Shiraz tak kenal sapa2 dekat Mesra Mall tu.. confused onion head Shiraz menang pun nasib je kak oii.... Nasib sangat la tu kalau menang pun..

Mesra Mall, Giveaway, Menang, GA Year End, Mesra Mall Kemasik

Mesra Mall, Giveaway, Ipad, Winner, Win iPad, Mini ipad, GA Year End