Stok CATALYST panas-panas

Assalamualaikum...

Dah lama rasanya Shiraz tak buat promosi untuk produk Catalyst. Hari ni Shiraz nak umumkan berita gembira buat semua peminat tegar produk Catalyst Nutraceutical.. Pada yang mahu mencuba produk catalyst, inilah masa yang sesuai buat kalian memandangkan ada sales yang akan diadakan nanti.

Ramai yang takut untuk mencuba produk catalyst ni tapi Shiraz dengan beraninya memberi jaminan yang produk catalyst ni produk yang terbaik untuk tubuh kita. Produk catalyst ni tak datang daripada dadah 100% semulajadi. Ia hanyalah supplement tambahan untuk tubuh badan so tak payah risau la.. Shiraz sendiri akui semenjak menggunakan produk catalyst ni kesihatan Shiraz dah bertambah okay. Alhamdulillah. Cuma satu je yang buat Shiraz iri hati sebab berat badan tak turun-turun lagi.. Memang memerlukan kerja kuat untuk menurunkan berat badan ni..

Okay, kat sini Shira bagi senarai harga selepas diskaun.

NO
JENIS PRODUK
HARGA JUALAN
HARGA DISKAUN 10%
1
VCO Softgel
RM 39.90
RM 35.90
2
VCO Liquid
RM 39.90
RM 35.90
3
Collagen
RM 59.90
RM 53.90
4
Natural Fibre Drink
RM 59.90
RM 53.90
5
Men Vita
Rm 45.00
RM 40.50
6
Femme Vita
RM 45.00
RM 40.50
7
Mexorea
RM 40.00
RM 36.00
8
Natural Fibre Drink
RM 59.90
RM 53.90
9
Hair Treatment
RM 39.90
RM 35.90
10
Hair Revitalizer
RM 39.90
RM 35.90
11
Cur.V
RM 259.00
RM 233.10
12
Ambience
RM 259.00
RM 233.10
Promosi sepanjang bulan June sahaja!
Hubungi Shiraz:

Fb: Sheeszshira.Shiraz
Wassap: 017-9717416
LINE Id: Sheeszshira Shiraz
WeChat: Sheeszshira Shiraz Catalyst.
 
 Photo: Stok CATALYST panas-panas baru sampai.kejap je ni stok hbis..esok lusa kna repeat lagi.permintaan semakin melonjak2♥
Sesiapa yang nak dapatkan secara by hand, boleh contact Shiraz.


KOS PENGHANTARAN
1-5 KOTAK: RM 6.00 (SEMENANJUNG)
1-5 KOTAK: RM 10.00 (SABAH/SARAWAK)
      >>Untuk pembelian mana-mana produk catalyst 2 kotak dan ke atas secara PERCUMA
      >>Bayar hari ni pos hari ni (kecuali sistem internet di POST OFFICE ROSAK)

DAH BANK IN /TRANSFER DUIT SMS terus kepada 017-9717416 Please mention sy cepat2.Jgn tangguh2 ye =) DAN PM/SMS  DETAIL UTK POS ! Nama Penuh :Alamat penuh yg betulTime Pembayaran :Tarikh Pembayaran :Order :Jumlah bayaran:NO HP: