New Template Blogger Menyusahkan.


Assalamualaikum...

Akhirnya setelah berhempas pulas seharian duk refer dan research sana sini pasal template baru blogger ni, tahniah to me la secara rasminya saya dah faham macam mana nak guna template baru ni..

Memang mula-mula tu tak de semangat langsung nak mengedit ni.. Tak paham kot macam mana nak guna tapi setelah duk explore berjam-jam dan mengambil mood untuk edit berhasillah blog baru Shiraz.

Rupanya tak delah susah mana pun...Bila dah explore dan refer tu secara automatik kita faham sendiri..

Credit to: Aini Zakaria