Majlis Persandingan Mazni dan Badrul

  Majlis persandingan diadakan di Dewan Kelab Kilat Tnb jam 2 Ptg.. Nampak cantikkan pengantin yang mengenakan persalinan peach color tu..  Pada majlis tu jugak pasangan pengantin sempat berkaraoke... Pengantin lelaki mula mula malu kucing skali dapat microphone perghh x boleh blah. ... bukan main lagi dia menyanyi.. hilang segala sifat pemalu yang dia ada..hehe.. relax babe, jangan marah eh... ni bukan kutuk hubby kau eh...im shock maa... boleh tahan malu2 pun dapat microphone x nk lepas..hihihi.. Serius lupa la lagu yang korunk nyanyi tu... tolong inform balik eh..

Abaikan segala photo menggedik dalam blog ni..huhu.. Memandangkan kami ni berjiran dari kecik lagik... Memang ni sifat semulajadi la kalau menggedik tu... So, layan je la eh...