Tempahan dibuka



Assalamualaikum

baju kurung moden tempahan dibuka..

serius buyer
wassap/viber/line/wechat : 0179717416

Photo: Tailor tak nak ambil tempahan baju raya? Jangan susah hati..  Saya ada baju raya....

~Kurung Moden Floral~

Material : lycra sejuk

Saiz : S-M ~FREE SAIZ~

RM85 FREE POS

Majlis Persandingan Mazni dan Badrul

  Majlis persandingan diadakan di Dewan Kelab Kilat Tnb jam 2 Ptg.. Nampak cantikkan pengantin yang mengenakan persalinan peach color tu..  Pada majlis tu jugak pasangan pengantin sempat berkaraoke... Pengantin lelaki mula mula malu kucing skali dapat microphone perghh x boleh blah. ... bukan main lagi dia menyanyi.. hilang segala sifat pemalu yang dia ada..hehe.. relax babe, jangan marah eh... ni bukan kutuk hubby kau eh...im shock maa... boleh tahan malu2 pun dapat microphone x nk lepas..hihihi.. Serius lupa la lagu yang korunk nyanyi tu... tolong inform balik eh..

Abaikan segala photo menggedik dalam blog ni..huhu.. Memandangkan kami ni berjiran dari kecik lagik... Memang ni sifat semulajadi la kalau menggedik tu... So, layan je la eh...








































Akad nikah Mazni dan Badrul Hisyam

      Sekalung tahniah buat kawan baik Shiraz, Mazni yang telah selamat menjadi isteri kepada seorang lelaki, Badrul Hisyam... Tahniah buat Bad yang berjaya memiliki Mazni... Shiraz doakan Mazni dapat menjadi isteri yang terbaik buat Bad, saling menghormati dan menyayangi, saling cinta mencintai dan kasih mengasihi, saling mempercayai... Hidup berumah tangga banyak cabaran dan godaan..Shiraz harap kalian berjaya mengatasi. Jangan gaduh gaduh tau.. Dan cepat cepat lahirkan baby yang cantik dan hensem..huhu..
  Sebagai kawan baik, hanya iringan doa untuk kebahagiaan rumah tangga kalian..
Selamat pengantin baru Maz dan Bad!!!!