PRE-ORDER VCO CATALYST

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412
Salam..

Pre-order ini bermula 23 Februari - 13 March 2013

PROMOSI HEBAT

BELI 3 KOTAK VCO CATALYST + FREE POSTAGE = RM120 ONLY ( save RM6 )

For the first 5 buyers ( dikira setelah membuat pembayaran ) akan dapat FREE GIFT !
PRE-ORDER VCO CATALYST


Salam..

Pre-order ini bermula 23 Februari - 13 March 2013

PROMOSI HEBAT 

BELI 3 KOTAK VCO CATALYST + FREE POSTAGE = RM120 ONLY ( save RM6 )

For the first 5 buyers ( dikira setelah membuat pembayaran ) akan dapat FREE GIFT  !




Kebaikan VCO CATALYST pada anak & ibu.



SMS/CALL/WATSAPP 0129576412

Fibre Drink Pencuci Dalaman Perut


Setiap mlm sblm tido bole minum fibre drink, bangun pagi esok badan rasa segar & ringan~Pagi2 bole cuci perut..yg semalam pnya dah terbuang dgn selamat~
CATALYST NATURAL FIBRE DRINK membantu :
♥Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
♥ Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
♥Meningkatkan fungsi usus dengan cara menyeimbangkan mikroflora
♥Mengurangkan sembelit & meningkat kan pergerakan usus
♥Mengatasi masalah diarea(cirit)
♥ Mengurangkan serum kolestrol & diabetes(kencing manis)
♥Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
♥Membersihkan darah daripada toksin sekaligus membersihkan darah
♥Mencegah jangkitan yang disebabkan kuman merbahaya
♥mengurangkan berat badan secara semulajadi

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412

Photo: CATALYST NATURAL FIBRE DRINK membantu :
♥Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
♥ Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
♥Meningkatkan fungsi usus dengan cara menyeimbangkan mikroflora
♥Mengurangkan sembelit & meningkat kan pergerakan usus
♥Mengatasi masalah diarea(cirit)
♥ Mengurangkan serum kolestrol & diabetes(kencing manis)
♥Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
♥Membersihkan darah daripada toksin sekaligus membersihkan darah
♥Mencegah jangkitan yang disebabkan kuman merbahaya
♥mengurangkan berat badan secara semulajadi

#Sekotak RM 59.90 sahaja.
SMS/viber/watsapp0195273918

Superb Collagen


Collagen Catalyst elok diamalkan setiap hari.Nak dptkan hasil yang maksimum, banyakkan minum air masak juga.
♥KELEBIHAN COLLAGEN PREMIUM CATALYST♥

♥mencerahkan dan mencantikkan kulit wajah
♥mengurangkan pigmentasi/bekas-bekas hitam/jeragat di muka
♥meningkatkan kadar kelembapan kulit
♥mengurangkan garis - garis halus/tanda penuaan
♥melicinkan dan menggebukan kulit
♥membuatkan kulit/tona wajah sekata
♥mengembalikan bentuk & struktur tubuh
♥menghilang/mengurangkan garis halus di bawah mata
♥mencerahkan kulit dari dalam dan menghilangkan pigmentasi
♥menghilangkan jerawat dan memudarkan parut jerawat
♥mencantikkan badan dan menghilangkan geleber kulit

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412

Khasiat Men Vita Hanya Untuk Lelaki


Produk khusus utk LELAKI sahaja!
Hisap2 setiap mlm sebelum tido.Jom beli utk yg tersayang.
Sekotak cuma RM 45!
Kenapa kaum HAWA sahaja yg borong beli & guna produk kesihatan?
Produk kesihatan utk LELAKI pon ada.MEN VITA CATALYST.
Khusus utk kaum adam.Produk bagi mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki dan diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkat kan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.Lelaki pon perlu SIHAT!

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :
*Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
*Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
*Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
*Menghilangan letih dan lesu badan
*Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
*Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
*Mampu melambatkan ejakulasi
*Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
*Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
*Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
*Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412

Photo: Kenapa kaum HAWA sahaja yg borong beli & guna produk kesihatan?
Produk kesihatan utk LELAKI pon ada.MEN VITA CATALYST.
Khusus utk kaum adam.Produk bagi mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki dan diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkat kan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.Lelaki pon perlu SIHAT!

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :
*Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
*Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
*Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
*Menghilangan letih dan lesu badan
*Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
*Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
*Mampu melambatkan ejakulasi
*Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
*Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
*Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
*Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas


Sekotak cuma RM 45.00 sahaja.25 sachet.
Any order sms/watsapp 0195273918

Khasiat Femme Vita Yang Tinggi Nilainya


Teristimewa utk WANITA sahaja!
Hisap2 sebelum tido.Yg dah kahwin tu "ASET" perlu dijaga!
Sekotak cuma RM 45!
TSUNAMIII melanda FEMME VITA skrg~
Pelik kenapa ramai sgt mengoder2 FEMME VITA hari ni~
Mungkin keberkesanan menggunakan produk KUALITI.Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).

Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT FEMME VITA:
♥ Membina dan mengecutkan rahim
♥Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
♥Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
♥Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
♥Memulihkan sistem pelinciran vagina
♥Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
♥Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
♥Menghilangkan bau badan dan bau mulut
♥Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
♥Melegakan panas badan
♥Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
♥Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
♥Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412
Photo: TSUNAMIII melanda FEMME VITA skrg~
Pelik kenapa ramai sgt mengoder2 FEMME VITA hari ni~
Mungkin keberkesanan menggunakan produk KUALITI.Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).

Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT FEMME VITA:
♥ Membina dan mengecutkan rahim
♥Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
♥Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
♥Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
♥Memulihkan sistem pelinciran vagina
♥Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
♥Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
♥Menghilangkan bau badan dan bau mulut
♥Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
♥Melegakan panas badan
♥Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
♥Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
♥Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi

Any order sms/watsapp/viber 0195273918

Bolehkan ibu mengandung, ibu menyusukan baby atau sedang berpantang boleh makan VCO CATALYST?

Sebenarnya ramai yg pm/sms tnya soalan2 ni.
So sila baca ye!!!URGENT!!!

Persoalan : Bolehkan ibu mengandung, ibu menyusukan baby atau sedang berpantang boleh makan VCO CATALYST? 

Jawapannya : 

BOLEH .Tiada masalah. Tiada side effect untuk kandungan, kesihatan dan juga bayi. Sebabnya VCO Catalyst adalah 100 % dari minyak kelapa dara Gred A dan VCO merupakan MILK BOOSTER kepada ibu-ibu yang menyusukan anak.

Sewaktu mengandung :-

VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyaAllah memudahkan bersalin. Pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan pada kawasan-kawasan yang ada strechmark tu.

Sewaktu menyusukan (BF) :-

Makan VCO seperti biasa ya. Baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. Anda jugak boleh sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak.

Semasa Dalam Pantang :-

Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering.Anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalam tempoh berpantang. Tiada masalah punya


SMS/CALL/WATSAPP 0129576412

Khasiat Virgin Coconut Oil Yang Perlu Anda Ketahui

Sebenarnya TERLALU banyak sgt KHASIAT & KEBAIKAN VCO minyak kelapa dara CATALYST.Bole baca details di bawah ni ye..jgn malas2 baca.Anda yakin & terus order...x mahal pon 1 kotak...cuma RM 39.90 sahaja!

KECANTIKAN LUARAN
- membantu megurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
- menghasilkan tenaga segera
jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
- mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dematitis
- melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet

KESIHATAN DALAMAN
- meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
- memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin2 dan asid amino
- melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
- mengurangkan stress pada pankreas dan sistem2 enzim dlm tubuh
- meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium utk tulang dan gigi yg kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis
- mencegah risiko sakit jantung
- mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi

MENINGKATKAN DAYA TUBUH BADAN
- membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
- berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
- melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
- meredakan gejala2 yg dihubungkan dgn pembesaran prostate
- mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
- membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yg lebih rendah berbanding lemak2 yg lain

MEMBUNUH VIRUS, BAKTERIA & KULAT
- membunuh virus yg menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis c, cacar air & herpes
- membunuh bakteria yg menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis & gonorrhea
- membunuh kulat yg menyebabkan candida, jock itch, kadas & infeksi yg lain
- membunuh cacing pita, lice, giarda & parasit

HUBUNGAN SUAMI ISTERI:-

•memperbaiki kandungan asid dlm rahim & bertindak sbg agen pelincir alami (natural)
•membunuh kulat, bakteria, & virus atau sakit kulit pd kemaluan.
•amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita.

KESAN SEGERA PENGAMBILAN VCO:

melegakan pernafasan
-mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong

pembuangan air besar dan kecil
- menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksin melalui najis

meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh
-minyak kelapa dara diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan-badan akan terasa lebih bertenaga

memusnah organisma perosak
-seperti virus, bakteria, kulat dan ptotozoa(cacing) yang terdapat dlm usus kecil dan besar. jadi penghadaman mencapai tahap maksima

mengurangkan keadaan mudah lapar
-bila penghadaman mencapai tahap maksima, tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. oleh itu berat badan terkawal-tidak perlu makan banyak dan kerap

mengurangkan kandungan lemak badan
-berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang

mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
-mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung

mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru
-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412


Tips Kesihatan : Penjagaan Rambut


Assalamualaikum....

Tahukah anda, rambut kita mengalami keguguran setiap hari? Keguguran rambut berlaku antara 50-100 helai sehari adalah dikategorikan normal. Masalah keguguran rambut ini jika tidak dirawat akan meninggalkan kesan yang teruk. Rambut akan menipis hari demi hari dan akhirnya akan menampakkan kulit kepala. Apa yang lebih merunsingkan adalah apabila umur meningkat, rambut tidak tumbuh lagi setelah mengalami keguguran yang teruk.

Punca keguguran rambut adalah kerana kekurangan nutrisi-nutrisi yang menguatkan dan menyihatkan rambut. Ok, mari kita ibaratkan rambut seperti pokok. Sekiranya tidak dirawat, ianya akan layu dan akhirnya kering. Oleh itu rawatan dan penjagaan amat penting untuk mengelakkan rambut dari gugur, kering, putus dan botak.

Rawatan rambut Catalyst Hair Treatment Series merupakan salah satu cara terbaik untuk menjaga rambut agar lebih sihat. Catalyst Hair Treatment Series merupakan nutrisi semulajadi terbaik untuk rambut. Ia membantu dalam pertumbuhan rambut yang sihat berkilau, mengelakkan dari sinaran ultra UV, dan juga menjaga kulit kepala agar sentiasa sihat. Kandungan penyejuk dalam Hair Treatment Catalyst membantu dalam pertumbuhan semula rambut disamping membekalkan protein dan khasiat penting yang diperlukan rambut agar rambut cantik, bersinar kuat dan cantik.


Jadi, tunggu apa lagi? Mari sihatkan rambut anda dengan Catalyst Hair Treatment Series.hanya RM 39.90 untuk perawat rambut dan RM 39.90 untuk penyegar rambut.

SMS/CALL/WATSAPP 0129576412


We Got Married Versi Malaysia


Rancangan baru yang akan disiarkan di kaca televisyen Malaysia... We Got Married kini di negara Malaysia... Benarkah? Tunggu....

Gambit Fear Factor Menjengkelkan

        Assalamualaikum♥
Marah benar Farish dengan kata-kata dari Gambit tadi. Kalau ada sape2 yang tengok rancangan Fear Factor Celebrity Malaysia, umum tahu kan kesebilangan peserta Fear  Factor tidak selesa dengan sikap kurang ajar atau mulut lepas dari Gambit tu.. Nak2 lagi Elfira Loy.

Sama ada itu semua lakonan atau peminat industri seni sememangnya memang dah tahu dengan sikap pelakon yang tak hebat mana tu.. Gambit memang seorang pelakon yang agak biadap dan kalau masih ingat Gambit pernah mencaci wartawan dalam twitternya.

Dan episod Fear Factor kali ni, Gambit dan Alif pasukan pertama yang melakukan aksi kedua. Selesai melakukan cabarah, Gambit mengatakan yang dia berharap peserta2 lain akan lemas dalam tangki yang disediakan tu.. Dan disbabkan kata2 tu, Farish agak marah dengan kelancangan mulut Gambit apatah lagi Farish sendiro pernah ada peristiwa pahit di mana arwah bapanya meninggal kerana lemas.

Mungkin Gambit sekadar mahu bergurau tapi kata2 beliau tu boleh mengguriskan hati peserta2 lain yang mendengarnya..

P/s>>> orang tua2 pernah berkata, terlajak perahu boleh diundur.. terlajak kata fikir la akibatnya.