i Love JOHNSON'S♥

Assalamualaikum 

Siapa kat sini pengguna JOHNSON'S ® ? Shiraz salah seorang pengguna JOHNSON'S ®. Shiraz suka sapu lotion JOHNSON'S ® setiap kali nak tidur. (Kalau time ingat dan rajin la..hehe)

Kali ni, Shiraz nak ajak pada semua pembaca actually yang ada bayi kecil untuk join contest dari JOHNSON'S ® ni. Contest apa?  Baby Sweet Dreams Contest. Hadiah sampai RM 25k. Banyak tu.. Hehe..

Apa yang korang kena buat sebenarnya?

First kena register dulu la, step ke dua kena ambil gambar baby korang yang tengah tido, step ke tiga tuliskan captionnya, step ke empat bukti pembelian produk JOHNSON'S ® dan terakhir share kan gambar baby korang kat facebook dan ajak kawan-kawan yang lain join. 

Nampak macam mudahkan? Shiraz nak try la tapi Baby Ayeh tido sopan sangat la.. Kalau Sophea ganas sangat.. Kalau Danial gambar masa dia tido jarang ada.. Muaz lagi la.. Huh.. Cam no?

Bagi penduduk di Kuala Lumpur, korang boleh pi dekat Sime Darby Convention Centre 1A, Jalan Bukit Kiara untuk pelajari macam mana nak bagi baby korang tido 40% cepat. Hmm... Actually, urutan di badan bayi tu kan dapat memberikan bayi kita rasa gembira, selamat dan disayangi.. Shiraz jarang-jarang dapat urutkan baby Ayeh..hehe.. Iyalah biasa mama yang buat. Huhu. 

So, pada semua ibu-bapa kat luar sana jom la kita join contest dari JOHNSON'S ® ni... 

Klik banner kat bawah ni untuk maklumat lanjut. 
(Shiraz rasa nak join la, boleh ke?)










>>>Shiraz nak letak gambo ney la...<<<