Majlis Perkahwinan Syida & Irwan dan Sambut Menantu Anuar & Ain



Photobucket

Disebabkan kekangan waktu yang membuatkan Shiraz agak lambat  meng-update segala blog ini makanya kisah perkahwinan ini sudah tertangguh hampir berminggu lamanya.. Ooo nampak sangat diriku yang tidak berapa sempat untuk membuka, menulis, menaip, meng-upload dan sebagainya... Maaf dimohon kepada kedua-dua pasangan pengantin.. Rasanya, di tika entry ini sedang ditaip dengan kecapaian 10 minit 10 patah perkataan sambil didendangkan lagu Brian Mcknight ditemani segelas koko panas dan kerepek pisang, kedua-dua pengantin sedang bermadu kasih menyulam asmara kat mana-mana rasanya... Kan kan kan? Baik ngaku.... Memang sah la tu.. Walaupun, kisah ini lambat di-publish nk pamer jughak la.. 
Gambar ketika majlis akad nikah. Tak dapat snap banyak2 sbb time ney Shiraz dah terlambat nk ke kursus pengandali ICT...

Dan ini barulah kisah di sebalik Majlis Perkahwinan tu.. Kira Shiraz pergi memang on time la sebab pengantin lelaki belum sampai. So, sempat la Shiraz meneguk segelas air sirap (yang secara azalinya air tu rasa sedap sangat) 

   Nama pengantin perempuan - Najwa Rasyidah Nawawi dan pengantin lelaki - Irwan Idris. Mana depa kenal? Rasanya time belajaq dlu kot..  Shiraz tak tahu sangat di sebalik sejarah-sejarah percintaan mereka ney tapi sepanjang Shiraz kenal Syida dan Irwan, diaorang ney selalu sangat bergaduh.. Naik pening kepala Shiraz.. Tak pe la gaduh sebelum kawen lepas ney dah x mo lagi..

Majlis petang tu jugak dilangsungkan sekali dengan abang kepada pengantin perempuan, Anuar Shahruddin dengan pasangan, Ain Mazlan..   Apapun, Shiraz doakan semoga kedua-dua pasangan ini akan terusan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

>>Ney Pengantin Anuar Shahruddin<<
Sorry curik gambar ya abg...Hihi.. Macho kan..Opps...

>>Anuar dan Ain<<

p/s: kedua-dua gambar pengantin Anuar dan Ain ney diadakan pada 17 November 2012.







 >>Majlis bersanding dan Sambut Menantu<<

p/s lagi: Majlis diadakan pada 24 November 2012... Agak lambat updatenya...