India & Shiraz or Shiraz & India?



Assalamualaikum....
    Perbualan di bawah antara Shiraz dan bff, Nad.. Nad yang sedang menjalankan eksperimen dengan nama Shiraz... Apa kisahnya? Sila kan la membaca ya adik2, kakak2, dan abg2 sekalian...

Nad: Shiraz, apasal nama glam kau Sheeszshira Shiraz erk?
Shiraz: Oooo Sheesz tu aku ganti dengan sis...Kakak Shira la kununkan...
Nad: Oo ye ke, i fikir tadi Shishira... hehe
Shiraz: Heeh ape mende?
Nad: Memang patut la nama kau slang india kan.. Shiraz.. then Sheeszshira plak.. hahaha(gelak jahat)
Shiraz: Cehh.. 
Nad: Tak de aku saja duk main2 youtube tadi pastu aku taip nama kau Lynn, nama Ain,
 nama Sham, nama aku...tapi, nama kitaorang tak sehebat nama kau..
Shiraz: Apasal?
Nad: Sebab,dkt sana ada filem tamil tajuk dia Shishira.. Ha ha ha.. hebatt tak aku..
Shiraz: Serius babe?
Nad: Serius la babe kau fikir aku tipu ke? Connection kau dngn hindustan mmg kuat kan sbb kau tu hantu lagu2 hindustan kan...
Shiraz: Hantu kau Nad...jahat kau..
Nad: Apa plak...bangga seyh, fikir senang ke nama kau unik apa babe... hehe.. Boleh dah kau nk ngorat student same kite tu si Raj kan... Ingat tak Raj?
Shiraz: Zzzzzz
Nad: Klu
 tak si Raj, cikgu kita ada sorang.. En Ralf.. gabung ShiRalf...perghh..Hehe cantik2..
Shiraz: Ooo klu yang ShiRalf tu aku boleh terima tapi yang ShiRaj tu aku x boleh terima korang...
Nad: Tak kisah la ShiRalf ke, ShiRaj ke...yang penting ada bunyi nama kau babe...Shiraz...
Shiraz: Oooo... Okay...

#connection aku dengan hindustan? Filem Raaz... ShiRaaz... Hahaha