Congratulations..



Assalamualaikum

Hi ! ! It's been long time that I didn't update my blog ya... After my blog diserang sejenis malware yang tiba-tiba membuatkan Shiraz rasa macam nak meraung tengah malam.. Serius, tyme tu fikir kenapa semua ney terjadi? Sungguh mengharukan. So, I hope malware2 segala bagai ney takkan menyerang my blog again.

Actually, new entry ney Shiraz nak tujukan untuk Isliani and Fahmi cuz both of them dah selamat dapat baby girl.. Clap to them.. Yeay.. Tapikan, i thought tertinggal or maybe terdelete kot entry untuk Madam Shufia and Mr Zamani.. Sorry.. Korang mesti nak tahu sape diaorang ney kan? Kalau nak bermukadimah pasal diaorang ney Shiraz tak berapa tahu sangat..

Let me introduce okay...


Shufia Yazid and her husband, Zamani M.Zain.. Shufia dngn Shiraz bukan bestfriend and bukan bersaudara.. Yeap.. I just know her as a sepupu kepada Isliani.. Maybe sbb dia peramah and me too, so senang untuk kitaorang bergaul..hehe.. And Shufia sekarang pun dah ada baby boy... Zuhayr nama dia..
>>hello, my name Zuhayr..hehe..

And, second family is Isliani and Fahmi.. Ney pun bukan kawan baik or bersaudara.. Shiraz kenal Kak Nani sbb mak Shiraz and mak Kak Nani berkawan.. 


Kak Nani ney pemalu sket.. Jarang2 je dia bercakap.. Husband dia pun 2x5.. Kalau datang rumah Shiraz pun diam jer.. Diaorang diam, Shiraz sepuluh kali diam la walaupun satu dunia tahu mulut Shiraz ney macam mak nenek..(oo ye ke?) 

>>>Ney baby girl yang selamat dilahirkan pada 12/12/12... Mia NurFarhatie Irdina<<<
Haishh panjang nya nama...

Comel sangat baby2 ney.. Shiraz belum pun berkesempatan nak berjumpa dengan anak2 mummy ney.. Mummy? Siapa Mummy? Dah tu takkan anak2 kecik tu nak panggil kakak kot.. Tak sesuai la memandangkan Kak Nani dengan Shufia tu beza dngn 1 tahun dan sebaya je.. So, biar la anak2 diaorang panggil Shiraz dengan gelaran Mummy..Eheheh.. 

Shiraz dah belek-belek hadiah untuk dibeli kepada si kecik duaorang ney...tengah2 belek..taa daa ada promosi hebat dari Victoria Secret Perfume.. Hi hi.. Thanks Cik Nadrah Zainal.. Baik hati tolong tag eh.. Lagi baik hati kalau tolong belikan..hehe..


Till then...see ya later readers!!