Kut ya pun sokong Kelantan....




Photobucket

Entry ney bukan isu negeri tapi tolong la setiap orang ada hak masing-masing kan.. Hak Shiraz, hak korang, dan hak kita semua.. Semua orang tahu malam ney Kelantan akan berlawan dengan Selangor. Dah bermacam2 provokasi yang diadakan and Shiraz langsung tak ambil tahu hal tu. Pda Shiraz, kalau korang nak sokong mana2 terpulang la... Itu hak korang...

Dan macam Shiraz tadi pun, hak Shiraz ialah untuk menyokong negeri Selangor sebab tu hak Shiraz kan.. Shiraz akui Selangor kalah malam ney dan Shiraz tak melakukan provokasi dalam facebook or blog cakap mende tu tak adil ataupun Kelantan main tipu.. Dah kalah nasib la kan.. Pada yang menang tahniah.. Tapi, ada orang yg trlampau over supporting ney tak pasal2 nak marah kan Shiraz kononnya tak sokong negeri Pantai timur. Apa hak dia nak marahkan Shiraz? Itu hak Shiraz. Suka ati Shiraz la nak sokong mana2 pun..  Shiraz bukannya minta korang sokong sekali. Tak... Korang nak sokong kelantan, go on... Shiraz tak akan paksa korang... Tapi, jangan la buat kacau... Okay...