Kursus Pengandali ICT


Photobucket
 Alhamdulillah, buat pertama kalinya Shiraz berjaya mengikuti kursus pengandali ict bagi peti undi walaupun tahap mengantuk ya ampun sungguh tak tahan. Mana tidaknya, malam tadi Shiraz dah tidur lewat sebab menyiapkan tugasan yang diberikan oleh member. Pepagi buta dah bangun. Terkebil-kebil Shiraz kat atas tilam. Berkira-kira nak pergi ke atau tidak. Pukul 7.45, mama call cakap bersiap la cepat dah dekat pukul 8 pun.. So, nak tak nak terpaksa melangkah la... 

Cuaca bukan main sejuk lagi hari ney. Jangan pasang aircond suda.. Boleh tidur Shiraz kat kerusi belakang nanti.  Sebab bosan yang terlajak, Shiraz ajak la beberapa orang member kat kursus ney amek gambar. Sekadar bermain-main... Kekeke..  Nasib baik diaorang sporting...Gitu...

Terima kasih ya Zulia, Lina & Meerah sebab together-gether amek gambar hari ney. Okay, sorry salah bahasa kat situ. Tolong abaikan ye... Jom layan gambar...(Diaorang ney sedar tak aku tengah update blog??)

Me wif Nurul Asilah Ameerah..

Again

And Again... hehe

Me wif Nor Zulalina

Kami bertiga

Me with Zulia

Again