Dari Salah Nombor dan Kini Berteman Baik...


Assalamualaikum...

Ha ha ha gambar sape plak ney.. Syhh meh dekat-dekat sini Shiraz nak story dekat kalian-kalian semua..

Actually puan empunya gambar kat atas ney pernah 'hangin satu badan' dengan Shiraz dlu.. Tau kenapa? Sebab masa tu Shiraz slalu sngt call no akak ney...Shiraz cari someone la..lebih kurang cari kawan lelaki Shiraz dlu..Shiraz pun tak tau macam mana boleh telefon ke nombor akak ney..Hmm..Sadis sangat..Akak tu selalu marah-marah..

Dah lama-lama marah kan, Shiraz dah penat bergaduh dngn akk tu boleh plak nk kenal ngan akak tu..Hehe.. Nama dia Suhaily dan duduk kat Johor. Masa Shiraz berkenalan dengan akak Su ney, masa tu dia dalam pantang anak no 3..So, kira akak ney tak de arah sangat la dalam pantang kan layan plak org gila mana ntah..Hehe..

Sekarang ney kitaorg dah baik2..Dia dah boleh jadi kakak kepada Shiraz dah hehe..Kiteorg selalu chatting dalam FB..Canggih tak jumpa balik dalam fb sbb Shiraz terhilang no telefon Kak Su dan kak Su pun dah tukar sim card.. Masa Shiraz kenal kak Su tahun 2005...

Hmm 2005???? Lama tu.. Lama tak lama, lelaki yg Shiraz cari tu dah pun kahwin..Dah pun ada anak..Dah pun?? Dah berpisah pun kitaorg..Sebab, wife dia x bg kiteorg kawan..Sedih tau bila kawan baik yg amat la baik ngan kita tetiba terpaksa putus persahabatan sebab wife dia x bg...Pastu Shiraz dah tak contact mamat tu..Dan dia pun tak tahu no telefon Shiraz..Tapikan, sbb FB la dia jumpa carik nama Shiraz..Kira terkejut jugak la bile tgk request tu nama dia..Tapi, dah block and reject..Before kena serang baik sediakan payung sebelum hujan...

Itu la kisah macam mana sebab-sebab kenapa Shiraz boleh berkawan dengan Kak Su ney..Cuma kiteorg belum berkesempatan untuk jumpa lagi..Hehe..Sorry kak Su..

>>Ney anak2 Kak Su..Shiraz rasa pernah la berbual dngn anak sulung Kak Su yg girl tu..hehe<<
anak2 kak Su hensem dan manis orgnya..