1st GiveAway by Fatin & Fatini.


Assalamualaikum 

Buat kalian-kalian yang sedang membaca blog Shiraz ney, jom Shiraz nak ajak korunk - korunk dan korunk untuk join Giveaway  (GA) dari blog Fatin dan Fatini ney..Macam-macam hadiah yang disediakan dan rasanya hadiah2nya pun best jugak..  

Shiraz tak tahu nak tag sape tapi Shiraz tag-kan jugak..Okay..





Hadiah menarik menanti anda:
-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-Teddybear x 2 pemenang
-Novel x 2 pemenang
-Shawl x 2 pemenang
-Tudung bawal x 1 pemenang
-T-shirt x 1 pemenang
-Topup RM5 x 1 pemenang
-Perfume 1 set x 1 pemenang
-Keychain x 2 pemenang
-Cute pencil case x 1 pemenang
-Brooch x 3 pemenang
-Header x 5 pemenang *saguhati*
-Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*