Cabar Mencabar



Assalamualaikum 

Shiraz perasan ramai blogger2 yang ada kat muka bumi ney suka sangat buat segmen Cabar-Mencabar..Macam2 jenis bentuk cabaran...Kadang2 sampai Shiraz lambat alert pasal cabaran ney...Kenapa Shiraz kata macam tu? Haa baru hari ney Shiraz rajin nak berblogwalking dan terjumpa la macam2 jenis cabaran..Woww, sungguh mengujakan bila Shiraz baca setiap cabaran2 yang diadakan tu..Shiraz cukup2 kagum dengan kalian2 yg berjaya menjayakan segmen cabar-mencabar ney...Ada yang buat untuk dapat hadiah, dan ada jugak yang suka2 untuk meningkatkan traffic blog..

Dan bila Shiraz baca2 tadi, terdetik jugak kat dalam hati nak join tapi bila tgk2 mcm dah lama erk..Ada yang tahun lepas punya tp update untuk tahun ney punya..So, make me some confused la..hehe..

Tapi, bila fikir2 macam seronok jugak kalau boleh join erk..Tapi, malu la kalau challenge tu untuk yg tahun lepas punya..Hmm Onion Head Emoticons 15

So, rasanya Shiraz kena fikir balik untuk join dalam segmen ney.. Hehe..