Ellen DeGeneres Memalukan Astro Awani


Assalamualaikum...

Kecoh dekat timeline facebook, twitter pasal rancangan temu bual Ellen DeGeneres yang memaparkan kesilapan yang berlaku di Astro Awani ketika siaran langsung berita. Ingat kan pasal lelaki yang tiba-tiba ke meja pembaca berita. "Haris, On Air" macam tu la lebih kurang.

Sepanjang video tu mcm2 kesilapan yang berlaku tapi bukanlah sengaja kan.Ellen tak tahu bahasa apa yang digunakan..Wajarlah tak tahu. Kat dunia ney macam2 bahasa ada tp nampak gayanya Ellen ney sah-sah tak buat research. Kalau dia tahu video tu dari Malaysia seharusnya dia boleh tahu bahasa rasmi rkyt Malaysia apa.. So, baik orang Malaysia berhati-hati. Salah korang buat silap masuk youtube pastu dah sampai dekat Ellen plak. Kalau popular sebab perkara yang baik tak pe, kalau yang lain tu bak kata Nabil "Lu Fikirla Sendiri"

Agaknya Astro Awani terjejas tak dengan penyiaran video ney? Atau
Mungkin Astro Awani boleh bagi lagi popular?

http://youtu.be/XNPOE85wtxo