Apsal Churp Churp dan Nuffnang Tak Naik-Naik








Shiraz selalu perhatikan blog Yuyu Zulaikha,  blog Lyssa Faizureen mahupun mana2 blog selalu saja menceritakan "HARI NEY CASH OUT LAGIK"..Kadang2 terbit rasa dalam diri "dengkinya aku..." Shiraz kadang kala tak faham, "buruk sngt ke blog aku ney?" "apa yg tak kena dengan blog ney?" "naper si Lyssa tu ada je yg merajinkan diri click Churp Churp,click Nuffnang?" "apsal si Yuyu tu boleh cash out sampai beribu-raban?" Shiraz langsung tak de....

Kadang2 rasa mcm "tak nak la tulis blog lagi...." atau "org suka penulis blog yang cantik dan hensem je..." 
Kalau Shiraz tulis mcm ney mesti ada org kata "apalah Shiraz ney, busuk hati!"
Bukan...Shiraz mmg dengkikan Yuyu mahupun Lyssa...Shiraz dengki sbb diaorg berjaya menarik minat pembaca...Diaorg usia muda remaja lagi tapi  berjaya mengekalkan blog yang "AWESOME!!!" yang "DAEBAK". Tapi, Shiraz apa ada???

Shiraz cuma nak tahu mcm mana diaorg boleh berjaya menarik minat pembaca?  
Shiraz cuma nak tah mcm mana pembaca boleh klik iklan churp churp diaorg?
Atau dengan kata muda "kenapa semua blogger yg Shiraz blogwalking setiap malam churp churp diaorg boleh cecah rm ratus....tapi,Shiraz cuma rm 3.20? Nuffnang Shiraz cuma RM 1.25? 
Ada sape2 boleh jawab tak?