Tengku Fiella dedah kekasih pemain bola sepak

Pemain bola sepak skrg ney mengalahkan artis erk..Selepas kemunculan Khairul Fahmi Che Mat dengan beberapa org gadis, kini giliran Nazmi Faiz plak yang cuba merebut takhta kut...Shiraz pun tak tahu kesahihan cerita ney betul atau tidak. Sebab cuma ada bukti di sebelah pihak je. Pihak perempuan plak tu...Yg pihak lelaki senyap la plak...

Tengku Fiella ney ada iras2 muka Intan Lidyana cuba dia gelap sket. Siapa dia pun Shiraz tak tahu..Tak de maklumat. Apa yg dikatakan dalam blog Beautifulnara hanyalah sekeping gambar dan tweet Tengku Fiella pada Nazmi. Yang bengangnya tak de la plak Nazmi balas seperti apa yg dikatakan oleh Tengku Fiella ney...

Tak salah nak couple biarpun muda remaja kan...Kita pun apa kurangnya cuma kite ney tak sepopular diaorg. Cuma taknak la terlalu exposekan cerita sensasi perihal hubungan korunk kat media.Baru setahun  jagung pun si Nazmi tu. Main bola ari tu pun cuma bernasib baik.  Tak payah nak over sangat nak2 lagi Tengku Fiella tu. Tak payah la tayang kekasih. Nanti jadi macam org lain kan nangis tak berlagu plak.. Even betulpun u all tu ada hubungan senyap2 sudahla....Kalau ya pun nak cepat naik tak payahla dengan cerita murahan mcm ney..Org pun xderk la suka mana. Lain la kalau cerita kehebatan awak tu dekat padang....

nazmi faiz dan tengku fiella


nazmi faiz dan tengku fiella