Mood: Masih Dalam Situasi Make Over


Hari ney dah 15 Januari 2012...Kelas Tabika tu masih lagi dalam keadaan make over..Penat..Balik pkl 6.30 hari2..Sadis sungguh..

Tugas hari ney ialah menampal segala alat bantu mengajar yang ada. Tak cukup jom pi beli...Huhu..

Alat Bantu Mengajar skunk ney cantik2 erk..Padanlah dengan harga yg mencekik darah tu. Walhal ABM ja..Huhh...Ikut pada gaya la nak beli. Kalau tengok serba serbi nak beli sampai berpinar-pinar mata tapi mengenangkan duit tu cukup2 makan je..So,simpan je lah hasrat...

Lepas ney kiteorang nak mengecat kelas plak...Kuang kuang kuang padahal tahun lepas baru ja cat kelas...

Esok Shiraz hapdate gambar2 kiteorg tgh menampal, mengetuk, dan segala bagai...

Mood: Nak tido laa...