Lagi Artis Berperang Di Twitter

Hmm....Skrg ney rmi betul artis yang suka berperang dalam twitter erk. Kadang2 fikir kalau Twitter tu dijadikan bahan untuk meluahkan perasaan dicampuri dengan ketidak puasan hati boleh jadi bahay jugak erk. Iyalah, satu dunia tahu kisah luar dalam kain kita kan..Nak2 lagi kalau org tu popular. Habis semua tahu.

Terbaru, kisah artis Rita Rudaini dan iparnya, Zaquan Adha. Walaupun boleh sampai tahap panas lagik tapi dah rasa wap2 tu.. Rita dan Zaquan saling sindir-menyindir antara satu sama lain.

Klu ikut pada tweet si Rita, nampaknya macam Iejaiez tu yang bertanya tentang kehidupan Rita kut. Kalau dibaca ayat si Rita la...Dan disindir oleh si Zaquan dan dibalas balik oleh si Rita. Huh! Kadang2 tak faham kan dah lama diaorg hidup satu keluarga takkan la tak berbaik2 lagi.

Rita pun tak sepatutnya tulis status mcm tu. Even mak mertua tak sayang sekalipun jangan lah dihebahkan. Senyap2 sudahla....

rita aidil

rita aidil

rita aidil