Birthday Party Sara Sofea Syahril

Happy Birthday to you...Happy Birthday to you...Happy Birthday to you Sofea..Happy Birthday to you...
Saengil chu ka ham ni daSaengil chu ka ham ni daJi gu e seo u ju e seojeil sarang ham ni da...


Gedixkan si boolat kat atas tu...Si chumeii kat atas tu namanya Sara Sofea binti Syahril..Siapa dia tu??Papa dia a.k.a Syahril tu sepupu abah Shiraz. Anak dia tu jadi 2 sepupu ke? Erk ye ke? X kisahlah kupu-kupu ke, rama-rama ke yg pentingnya dalam kontek kupu-kupu ngan rama-rama tu ada istilah Keluarga. Betul tak?? Hmm...betul la.. 

So korunk2 yg tgh membaca entri dari blog buruk ney meh pakat nyanyi lagu Happy Birthday untuk Phea..

Happy birthday Sofea...

Dah genap setahun pun...Bila nak jalan ney? Phea baru je tgh merangkak-rangkak..Eh,org kata normal la tu..Betul la kot sbb Danial pun umur setahun baru jalan kan...Btl la kalau itu dikatakan normal.Yang tak normalnya umur 5 bulan dah boleh jalan. Hak hak hak..Ada ke????

Apapun, ney ucapan Che Chah buat Sofea....

Sofea,
Che Chah (gelaran name utk aku dari family sebelah papa Phea...) doakan semoga Phea menjadi anak yang solehah, anak yg rajin, ank yang pandai dan yang akan berbakti buat keluarga. Jangan nakal2 taw...Phea dah nak dapat baby baru so x leh gedik2 lagi erk..Belajo2 la hisap botol lak..Sian mama ngan papa kena ulang alik dari office ke rumah Che Chah bg Phea susu.. 
>>>Sara Sofea tgh asik tgk org main belon<<<

>>>Lekas je hulur tangan nak g kat mama..Hish hish<<<

>>>Phea buat nape gitu ke Kak Alya?<<<

>>>Asik merenung jauh lagi<<<

>>>Dan lagik<<<

>>>Besaunya kek dia...Larat makan tak ney?<<<

>>>Budak eksaited nk  potong kek<<<

>>>Wahhh gedik santai Si Phea. Pura2 malu la tu<<<

>>>Sukanya dia nyanyi lagu Happy birthday<<<

>>>Potong kek yg besau itu<<<

>>>Hak motif gambar budak ney???<<<
Mata dia chumeii sngt. Intai jugak mata sape la dia ikut erk.Mak bapak budak ney mata lain je...Dah la chumeii sngt dia senyum..Hihi.. Maaf kepada mak bapak budak ney sbb mengambil wajah anak anda! Huhu