Amalina Oh Amalina, Sabariah Oh Sabariah!



Rasanya berita pasal Amalina ney dah panas kat paper2 kot...Hot like artist punya story...hua hua hua..Opps, i dont mean to hua hua hua.. ;0

Hari ney paper semua duk cerita pasal Ibu Amalina, Puan Sabariah yang seakan backup anak dia...I like jawapan yang mama dia bg about style Amalina skrg ney "Baju tu makcik yg beli!" O.o Okay...Its gorgeous and vogue la kalau dapat mama macam tu...Pakai legging lubang2 yg nampak keputihan pahanya itu...Woww...

Tak tahu nak cakap apa klu betul la mama dia yg belikan baju2 tu utk anak dia yg dlunya bertudung manis..O.o mom, i proud wif u...(Itu mungkin apa yg dikatakan oleh Amalina)

Klu bab dia dikatakan gagal tu munasabah la kalau mama dia nak backup tp ney psl style anak u la, Puan Sabar...iah! Tak mo cakap banyak2 la...Pandai2 la Amalina oii...Janji jadi manusia sudah....

>>>>Ingatkan Amalina nak komen pasal style dia dalam video tu...Rupanya dia bg ucapan lak..erkk..Dulu ya la kami nak sokong u, Miss Amalina Gojes...Skunk ney..Hmm..<<<<

>>>>Amalina dah jadi versi Mizz Nina erk..Cuma Mizz Nina versi chubby..Okay, u boleh jadi artis international like Mizz Nina..Cpt2 cari komposer..Sure popular<<<<

http://youtu.be/2pYyGYRNbIM
>>Temuramah bersama Amalina...Dari Beautiful Nara<<