Thank YouThank You???

Thank  You untuk siapa ney?

Ney Thank You Hindi Movie yang ditayangkan di 152 Astro Fiesta....Cite ney mmg best la...Pelakon-2 nya pun sama hebat. Antara pelakonnya ialah  Akshay Kumar, Sonam Kapoor, Bobby Deol, Suniel Shetty, Celina Jaitly, Irrfan Khan, Rimi Sen..


Pelakon2 lelaki dalam citer ney semuanya pelakon yg dikenali cuma pelakon perempuan je yang tak berapa biasa tonton di tv. Sama ada Shiraz terlepas pandang ataupun mmg Shiraz tak kenal pelakon2 perempuan ney...

Sinopsis cerita ney Shiraz tak jumpa la...Huhu..So, nak cerita pun agak payah sebenarnya...Apa yang boleh Shiraz ceritakan kat sini Bobby Deol.Irrfan Khan, Suniel Shetty bersahabat baik. Diaorg ney play girl dan sering menipu isteri masing2.  Isteri Suniel Shetty, Celina Jaitly ney ternampak suaminya sedang bermesra dengan seorang perempuan.Dan memaksa Celina mengupah seorang penyiasat persendirian lakonan Akshay Kumar. Sonam Kapoor merupakan isteri Bobby Doel mengesyaki suaminya juga bermain dengan wanita lain. Celina memberi cadangan meminta Akshay Kumar untuk menyiasatnya. Namun, Bobby sering dibantu oleh Irrfan. Sonam tidak percaya dengan kata2 Akshay yang menuduh suaminya itu. Irrfan Khan mengadakan parti di rumahnya, dan Akshay menelefon kesemua gadis yang bermain dengan Bobby. Bobby hampir2 terkantoi namun diselamatkan oleh Irrfan dan Suniel. Ketiga2 lelaki itu mengasyaki seseorang cuba sabotaj parti tersebut. Mereka turut meminta Akshay Kumar sebagai penyiasat persendirian. Namun, sesuatu yang telah terjadi..

Nak tahu kisah selanjutnya...Kena la tengok........Akshay Kumar sebagai KishanSonam Kapoor sebagai Sanjana


Bobby Doel sebagai Raj


Sunniel Shetty sebagai Yogi


Celina Jaitly sebagai Maya


Irrfan Khan sebagai Vikram


Rimi Sen sebagai Shivani