Layan We Got Married,Running Man, Invincible Youth 2...



Sambil2 Shiraz melipat tudung2 yang nak di simpan, Shiraz melayani mata menonton We Got Married, Running Man dan Invincible Youth Season 2. Download dengan semangatnya sbb tgh malam kan teda yang guna tenet.. I'm so happy x5...Tak sampai 4 minit download siap.. Hihihi...

Bosan sebenarnya  duk melipat kain2 ney kalau asik tumpu je kat kain tu...Betul tak? Bila layan mende alah ney plak tak jadi melipat plak...Asik gelak memanjang..Haishh...

Tengok jam dah dekat kul 1....Bnyk lagi nak melipat..Dah tak nampak katil..Hehe..

Okay la, sambung buat kerja sat....