Finally, i got the answer..

Hmm...Setelah hampir sejam menantikan keputusan akhirnya tersergam indah slip keputusan di facebook adik ku itu. Wahh main post2 dalam facebook je skunk ney. Aku yang kat rumah nervous bukan main lagi duk tggu keputusan dari dia...

Alhamdulillah, walaupun keputusannya bukan la straight A tp sekurang-kurangnya 6 A tu memadailah dengan adik Shiraz yang kuat bermain tu...Suruh belajar mcm masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Memang tak makan nasihat langsung. Itu rupa kalau tak belajar...Kalau rupa belajar gamaknya dapat la kot 8 A...huhu...

Apapun tahniah buat adik lelaki Shiraz sorg tu!