Akhirnya,aku dah berjaya...Hua hua hua



Cik Shiraz berjaya apa ney?

Nak taw Shiraz berjaya tentang apa...Akhirnya setelah 3 hari duk godek2 mcm mana nak buat facebook like box tu dah terpampang indah diblog ku...(uwekkk gedikk!!)

Harus Shiraz akui di sini. Apsal yang payah sangat nak buat mende alah tu...
Sebabnya setiap kali Shiraz dah buat, dah amek get code mende tu jadi blank...
Suci bersih menghiasi ruang blog tu..
Sungguh...Tak tipu...
Dan hari dari pagi duk godek2, duk tulis2 merapu tutorial tu...
tetiba je..
Jeng.....jeng....
Dengan tak semena-mena jadi plak...
Pelikkan..
Tak tahu mcm mana boleh jadi...
Agak2 klu edit blog nnt sah2 dah lupa nk buat mcm mana..
Ha ha....

>>>>Jangan la gelakkan Shiraz...Ku akui yang diriku agak lembap dalam bab2 editing ney...Sadis!<<<<