SEGMEN JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI


Assalamualaikum....

Shiraz nak join segmen dari Zurin ney...Nmpk mcm menarik je dia punya segmen...Tak menang pun tak pe janji dapat join...hihi...

Antara soklan2 yang ditanya oleh Cik Zurin ney....

1)Nick name...

>hihi name gue<

2) Age

>Dah boleh kawen kut????<

3) Hobby

punisher blogger icon

twitter batman icon

facebook thing icon





4) I want to be

>ooo...hampir tercapai<

5)  I love To Eat



>Shiraz hantu kuey tiaw<

6) I wish i can



>Jom kawen dengan saya<

Pada sape2 yg nak join jugak boleh klik banner kat atas ney...Before that, baca dlu erk syarat2 dia...hihi

hadiah ?# TOPUP 3orang entry yang paling BEST & KREATIF(kalau ramai yg join,aku up lagi bil. pemenang)# aku FOLLOW blog siapa yg join, tak kesah menang ke kalah# aku buat bloglist khas untuk segment nie.# insyallah traffic korang pon boleh naik
SYARAT ?1. follow blog http://belogjuryn.blogspot.com2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.