Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20


Assalamualaikum......

Selamat menyambut Ulangtahun perkahwinan buat kalian. Semoga hubungan suami isteri yang terjalin di antara kalian akan terus berpanjangan.Sabar dan tabah dalam menghadapi liku2, cabaran dan godaan dalam hubungan kalian. Susah untuk membina sebuah hubungan itu tapi untuk meruntuhkannya sungguh mudah. Jadi, hadapi lah satu-persatu cabaran yang dihadapi itu bersama. 

Perkara yang disukai di Kujie.com..
Shiraz suka tengok blog Kak Kujie ney sebab simple, nice, dan senang je. Banner disusun kemas..So, xderkla nampak blog akk serabut dan merapu. Loading time sungguh la laju...Tak payah tunggu lama2 dah ada disiarkan...

Kelemahan dan cadangan di Kujie.com..

chatbox: perlu kot letak chatbox boleh la nak berhai2 ngan akk gitu...Tp, x letak pun xpe je...

widget: tak payah la kak widget tu melambatkan loading blog akk nnt...

tukar theme:tak payah sbb dah cantik

tukar banner: tak payah jgk..

lagu:terpulang pada akk sebenarnya tp kalau pada Shiraz xderk pun x pe jugak...Shiraz okay je kalau ada lagu tu cuma lambat la sket. Shiraz perasan blog Shiraz lambat sbb lagu la tersekat2 tp blum ada ms nk edit. Klu lagu tu smooth dengan elok tak pe, tyme die buat rosak satu blog kita jadi rosak. Last2 org pun x mo masuk blog kite...

Itu je la kot...