Fida Ibrahim dah berpisah dengan Mamat Sepah

fida putus dengan mamat

Assalamualaikum....

Pelakon Fida Ibrahim sah berpisah dengan bekas kumpulan Sepah, Mamat. Berita sedih buat Mamat, selepas berpisah dengan Arda dia sangkakan dengan kehadiran Fida hubungannya akan berkekalan namun tak juga berhasil. Gara2 penyiaran gambar peribadi Fida yang tidak memakai tudung tu, Fida mengambil keputusan memutuskan hubungannya dengan Mamat dan menyalahkan Mamat di atas kesilapan hubungan tu..

Kesian jugak dengan Fida ney erk,kalau dia betul2 seorang muslimah yang mengenakan tudung dia tak sepatutnya menyalahkan Mamat. Iyalah, dia sendiri yang tidak mengenakan tudung pada hari percutian tu. So, kenapa diletakkan kesalahan pada Mamat seorang. Dengan fesyen tudung yang tak berapa dah skunk ney lagi lah membuatkan orang ramai bukannya menyokong Fida malahan makin membenci dengan sikap penting diri yang ada pada Fida.

Satu berita sedih untuk Mamat tapi berita gembira untuk ribuan jejaka, duda dan datuk-datuk di luar sana yang menaruh hati kepada Fida. Menurut Rotikaya, Fida telah mengambil keputusan untuk memutuskan percintaannya dengan Mamat.fida putus dengan mamatStatus hubungan sekarang selepas isu gambar nampak rambut.Hubungan kami sebelum ini sebenarnya tergantung & memang itu keputusan kami bersama untuk meredakan keadaan yang nampak semakin rumit ketika ituTetapi, selepas di’fikirkan balik, Fida buat keputusan sendiri di’sebelah pihak Fida yang hubungan ini perlu di’putuskan sekarang atau situasi akan menjadi lebih burukAdakah keputusan ini berpunca semata kerana isu gambar atau ada faktor lain?Isu gambar saya yang Mamat sebarkan itu adalah salah satu faktor dan ada beberapa faktor peribadi lain yang membuatkan Fida menarik diri dari hubungan ini”Mamat baik sebenarnya. Kalau kenal rapat, dia memang baik tetapi buat masa sekarang biarlah Fida tumpukan kepada karier, keluarga & perniagaan Fida sahajaFida buat keputusan ini tanpa berbincang dengan Mamat, tidak takut Mamat marah kerana tahu melalui media?“(Ketawa) Fida harap dia faham keputusan Fida. Itu sahaja & kami bukan’nya ada hubungan sah macam suami isteri atau apa apa dan keputusan ini untuk kebaikan Mamat juga. Kami baru mahu menapak dalam dunia seni”Ada pesanan untuk Mamat kalau kalau dia membaca tulisan kami?Fida harap di’masa akan datang kalau kita di’jodohkan dalam satu projek bersama, kita berdua boleh bekerja secara professional dan tidak biarkan apa yang terjadi ganggu kerja kita berdua