Wanita2u 2nd Giveaway

Assalamualaikum.......

Shiraz terperasan yang akak Fash ney ada comment beberapa kali ajak Shiraz join GA dia tapi kan masa Shiraz baca dlu like blur2 gitu..Yang Shiraz nampak wanita2u tu je...Tak perasan langsung pasal GA.. 

Dan baru hari ney la Shiraz terperasan bila klik kat blog kak Fash, ada GA kat hujung tu...Padahal dah 2 kali bukak tapi asik duk tgk yg point2 tu...X faham akan kewujudan point tu sebenarnya...Kesian kan...
So dengan secara rasminya Shiraz mengikuti GA dari kak Fash ney...

Shiraz tak tahu pasal perfume Luna Blue Cabana Boy ney...(tambah lagi satu kebodohan Shiraz kat situ...Terserlah dengan jelasnya) Secara jujurnya mmg Shiraz mmg tak tahu pasal perfume ney so kak Fash kena la bg Shiraz tahu...Hehe...

So, pada kak Fash boleh la kot bg Shiraz menang GA ney...Iya la maw taw jugak ney psl perfume yg dipuji dek org ramai ney....


Wanita2u 2nd Giveaway

Assalamualaikum. Sempena Hari Raya Aidilfitri ini, Kak Fash nak buat 2nd giveaway kepada anda semua. Sebagai penghargaan kepada anda yang banyak memberi sokongan dalam memperkenalkan Wanita2u.com. :)
Hadiahnya merupakan LIMITED EDITION LUNA BLEU CABANA BOY BODY MIST (TOP SCENT) &2 HADIAH MISTERI.

A lush concoction of tropical fruits begins with fresh pineappleorangeguava, and papaya; delicious middle notes of banana and hints of tropical green; ending with a lush creamy base of vanilla, coconut,and cream.

Ramai cakap macam nak makan je perfume ni sbb baunya yang fruityfloody & floral. Mmg sedap sangat baunya & yang penting tahan lama. :) Dari jauh dah dapat bau perfume ni walaupun hanya spray sedikit sahaja. Wahhh, mesti tak sabar nak grab hadiah ni kan? :D 

Apa yang anda perlu/boleh buat simple sahaja iaitu:
  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2uSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u. 
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. 

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap (mengikut syarat yang ditetapkan) akan diterima. 
Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 3/9/2011 hingga 17/9/2011. Semoga berjaya & Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. 

> Like wanita2u. Done<
>Followers. Done<
>Twitter. Kena Hack...X dapat buka.. :(<