The Sims Social


Assalamualaikum......

Hari sabtu yang xderk nk buat apa....Asalnya plan nk ke Majlis Raya Dato' Sabree Chik di IKBN, Kemaman tapi terpaksa dibatalkan disebabkan kekangan waktu. Kat sini banyak jugak jamuan raya yang jiran2 anjur. Lagipun tahun lepas dah pergi kan...

Disebabkan xderk ape nk buat hari ney keseronokan bermain game tahap melampau. Shiraz mmg hantu game. Multiplayer game ke, ps2 punya game ke mmg Shiraz main...Shiraz tak nafikan. Cuma, bila dah lama main mula rasa bosan. 

Skunk dh giler main game The Sims Social. Alolo game ney mmg famous amos...Tak dinafikan. Before diletakkan dalam facebook pun Shiraz mmg dah biasa main game ney. Cd game ney? Perghh buat koleksi. Hihi...

Kelakar erk tengok org perempuan main game cam ney?

Shiraz rasa ada kebaikan jugak kalau main game ney. Nak2 game multiplayer or game kat facebook secara tak langsung kita boleh menambahkan kenalan. Percaya atau tak, setiap kali Shiraz main game Auditionsea setiap kali itu la Shiraz menambahkan kawan dalam senarai Shiraz. Bukan setakat dari Malaysia malahan dari satu dunia ney. Cuma kena berjaga2 la. Gerun mmg la gerun kite kenal dalam game mcm biasa je tapi bila dah start chatting ke lain plak jadinya. So, pandai2 la bawa diri. Betul x?