Siapa ahkak puaka?

Assalamualaikum....

Hmm....X taw nak tulis apa....
Cuma kan tadi baca dekat Beautifulnara pasal Dahlia ngan Apek...
Dan pasal blog ahkak puaka...

Shiraz mmg la x amek tahu sngt psl Apek ney cuma dlu Shiraz rajin baca dekat Elia punya blog...Just bc senyap2 je jarang la nk comment dekat Elia lagipun Shiraz tak rasa yang Elia akan memandang blog cibai Shiraz ney..Kan kan kan...

Pasal kes Elia putus tunang dengan Apek pun Shiraz just bc sekali lalu je...Shiraz simpati dengan Elia. Kenapa tak simpati dengan Apek? 
Oo sebab kalau Apek tu sedar yg dia dah ada tunang sepatutnya dia x ceritakan hal2 peribadi kat org lain even org tu adik angkat dia. Iyalah rambut sama hitam, hati lain2...Org yg nk dengki, yg nk hancurkan kita ney ramai cuma kena pandai elak je..Tapi, sebab Apek ney dah terlampau bercerita pada Dahlia tu yg jadi kudis dalam hubungan tu. Kudis kecik2 boleh la sapu minyak gamat, dah kudis besar mcm tu nk buat apa lagi...

Shiraz cukup bersimpati dengan Elia bila blog ahkak puaka ney sedap mulut je duk hentam Elia. Buat apa la wujudkan blog semata2 nk hentam kaum sejenis cik kak oiii...

Tak tau la....Menyakitkan hati bila baca kat blog tu...

Elia,
Semoga u tabah dan bersabar....

kenapa erk Meow Entertaiment dan blog ahkak puaka tu suppoty Dahlia?