Majlis Perkahwinan Atie dan Suami

Assalamualaikum.....

Lama dah Shiraz x update blog erk...Kekangan waktu membataskan Shiraz untuk update blog yang semakin berhabuk ney....2 minggu berlalu baru hari ney Shiraz berkesempatan nak cerita pasal majlis perkahwinan kawan baik Shiraz, Atie...

Sedih dan terkilan sebenarnya sbb waktu Shiraz pergi tu majlis dah pun tamat. Pengantin dah tukar baju pun...Pengantin lelaki lagilah...dah mengemas pun kat luar. Disebabkan hari tu ada beberapa kenduri yang terpaksa dihadiri oleh orang tua Shiraz...Terpaksa la Shiraz menjadi penunggu di rumah sambil mata asik memandang jam di dinding....Mmg dah hampir tamat pun kenduri tu tp Shiraz nak pergi jugak...Iyalah lama kan tak jumpa Atie...Rindu sngt... 

So, gambar pun tak banyak la yang boleh Shiraz amek. Gambar Shiraz dengan Atie pun dua keping jak...Sedey kan...Ape nak buat ney la akibat pergi rumah kenduri kahwin lambat sangat...









For Atie & husband, Zarul...


Dear,
Sorry erk sbb Nurul lambat datang ke kenduri korunk... Nk sngt spent time ngan Atie lama sket tp x sempat la...Hihi...Sorry sngt2... And Sorry sebab hadiah murah je...


Both of you....
Selamat menjalani kehidupan rumah tangga. Semoga korunk tabah dan sabar dalam menghadapi liku2 dalam berumah tangga. Banyak godaan dan cabaran yang korunk kena hadapi. Banyak perkara dan salah faham yang korunk kena sama2 bertoleransi. Korunk masih muda...Terlalu muda dalam berumah tangga. Jangan mudah percaya kata2 org yg mgkin boleh menjatuhkan kebahagiaan korunk...Setiap perkara yang berlaku korunk bawa2lah bersabar. Jangan diikutkan darah muda.
Dari suami isteri bertukar ke ibu-bapa. Bertambah cabaran yang perlu korunk tempuh. Nurul harap korunk berjaya mengatasinya...


Ikhlas.....