Kisah Perkahwinan Aini Hayati dan Sabri Iskadar


Assalamualaikum.....

Kami datang nak kutip duit raya...hihi...

Tengok tu mood hari raya masih ada lagi taw...

Coppp nk flashback...

RrRrRrRrrRrRrRrR....

(Nak lap debu2, habuk2, lipas2, lebah2 yang bersarang di blog ney....)

Ney come back stage  untuk blog yg disimpan rapi di dalam peti simpanan....Nk citer pasal Majlis Perkahwinan Sepupuku...>wahh gitu<  

Aini Hayati Aman dan Sabri Iskandar....

Bukan Sabri Yunus erk kan ada plak yg telefon paparazi bagitaw Sabri Yunus kahwin lagi satu....(Hehe xderk kena - mengena...Tolong Abaikan ayat tersebut)

Majlis akad nikah diadakan di Masjid Geliga pada jam 2.30 petang...

Nak cerita pasal majlis akad nikah sebenarnya. Kami sekeluarga teramat la tersasar dari waktu akad nikah tersebut. Nyaris2 kiteorg ingt malam akad-nya rupanya jam 2.30...Aiyarkk...Masa tu la baru lepas mengemas, baru lepas menggosok semuanya baru lepas la...Sepantas dan sepecut abah Shiraz bawa kereta dan sepanjang perjalanan tu beberapa kali telefon telefon berbunyi...Suruh jalankan dulu akad-nya tapi nak tunggu jugak...Sudahla ada accident kat depan Mesra Mall...Taw sampai pukul berapa? Dekat 3.30 kiteorg sampai...Malu yang amat teramat.. Agaknya kalau diaorg buat ketupat berbakul2 dah siap...Takpun kalau diaorg kutuk + bg sumpah seranah pun mesti dah setinggi KLCC kut...Kut la...

Kalau diaorg terbaca la kan blog cibai Shiraz ney...
ada pesanan ringkas buat korunk...

Buat Aini Hayati dan Sabri Iskandar, 

Maaf erk kiteorg lambat sampai...Kalau ada kutuk2 ke, maki2 ke, apa2 ke mohon diampunkan la..
ney raya tak habis lagik so MAAFKAN KAMI...


Lupa nak bgtaw bile akad-nya erk?
 Hari Khamis, 2 - 9 - 2011

Kendurinya pada hari Jumaat, 3-9-2011.

Masakan pengantin masih lagi diberikan pada my mum and my dad..Plus kiteorg skali la...Sedap tak sedap itu tak taw nak kata. Cantik tak cantik pun tak taw..Kalau korunk rasa cantik just thump up. Kalau tak cantik??? Janganla kutuk...Kiteorg bukannya dari profession bab2 masakan pengantin ney...Ney bidang air terjun jer...

p/s: rasanya i lupa la nak curik2 gambar si pengantin tengah basuh periuk diiringi hujan lebat yang mencurah bumi...hehe..Lupa jugak nak cari daun pisang buat payung untuk diaorg...hehe jangan marah nanti kena jual....