Sweettwinz 1st GiveAway

Anyonghaseyo....

Cantiknya boxes kat atas ney....Cute cute cute sangat!

GA lagi ya ladies and gantleman..Kali GA dari adik Hana... Dia nak bagi kotak yang kat atas tu and gmbr cute-miut kat bawah ney yg bisa bikin shock nanti...

Cantikkan?
Bestnya dapat mende2 alah tu....Tp, nak ke Cik Hana tu bagi dekat I ney..
>Tiba2 teringat lelaki Angry Bird yg hensem...Sampai sudah x bg Angry Bird tu...sob sob<

So, kalau korunk nk jugak mende2 yg cantik tu...apa lagi join la skali...Tak susah pun syarat2nya.Cukup la mudah..Syarat2nya xderk la smpi memaksa korunk mencurah ayat yang terbaik kat sini..Dan tak juga memaksa korunk mereka puisi cinta segala bagai..Hihi..

Klik link kat bawah ney kalau korunk nk join skali.