GiveAway EdY : still beauty


Hye All...Pekaba? Amcm hari ke empat puasa? Ada yg x thn bau makanan lagi ke? Hrp2 xderk la erk..Bru jm 8.30 pagi takkan dh bayang nasi lemak, roti canai, teh tarik kut...Hihi jngn mrah erk...Gurau senda di pagi hari..
Kali ney Shiraz join GA dari Edy plak....EncikEdy ney banyak pergi travel kot sbb tu hadiah yang dia nak bagi ney pun ala-ala hadiah dari negara luar jer...Sape x maw patung dari Australia tu...(dlm hati, bg la sy patung tu....erk kecik ke besar ke patung tu...wahh demand plak)
Shiraz x pernah pun travel ke mana2 negara. Jngn kata Australia, Singapura yang dekat tu pun x sampai lagi...(eii dekat la sngt...)So, bila Shiraz dah blogwalking blog ney ada link ke blog lagi satu kan bila dah baca pengalaman travel yang dialami oleh En Edy tu rasa jealous sngt...Hentak2 kaki ke lantai dan merengek2 di dalam hati nk ikut jugak dalam nada yg sedey...Serius...Bila baca satu cerita yang menarik mcm tu automatik rs nk pergi jugak...Tu blum habis baca lagi...Bnyk lagi negara yg En. Edy ney dah travel. Untung la En Edy ney...

So, pada siapa2 yg nk join GA dari En. Edy boleh klik kat bawah ney....

Just follow this simple steps :

1. Buat entry bertajuk "GiveAway EdY : still beauty"... dan paste banner contest dalam entry tu

2. Make sure kat entry korang ada link ke blog
- http://danielzaidi.blogspot.com/
- http://edyzaiditravel.blogspot.com/

3. Follow kedua2 blog di atas tadi...

4. Tag at least seorang blogger lain dan make sure dieorg tahu...

5. Tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni...

Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 malam, 7 Ogos 2011

Shiraz nak tag..Hmm

Photobucket