day 23 - dream wedding

Hye Korunk....

Hari ke 23 dalam cabaran 30 hari Cik Ezy...Dah masuk hari ke 23 erk...Macam x percaya jerk...Haushh...

Tajuk kali ney agak membulatkan mata Shiraz di awal pagi...Dream wedding...Haru la...

Impian perkahwinan Shiraz erk...Hmmm...Nak pakai baju kawen campur warne pink dan biru...Pakcik kan suka biru..Ai suka pink..Hehe adil tak? Tak mo kawen kat dewan sbb nnt kesian komuniti yg x dpt dtg...Ooo semua pokcik2 mokcik2 kat kawasan kejiranan ai ney semua nya kenal Ai yang bernama Shiraz ney...Hua hua..Awal2 lagi dah org warning kalau kawen jgn buat kat dewan nnt susah nak pergi..Aduyai...

Nak kawen kat umah je laa...Nak gotong-royong masak..Tak nak catering...Katakan TIDAK pada catering...Shiraz suka bila komuniti datang umah masak dekat umah ai yg besar tu...So, boleh la ai kenal dengan lebih dekat...Lagipun senang la nak dera Pakcik basuh periuk..Kan Pakcik??? Hihi...

Nak bunga2 warne pink dan biru jugak...Nak amek student tadika jadi flowers boy and girl. Nak diaorg perform tarian yg dah ai ajarkan tu...Kekeke...

huhu tu je la rasanya...