Day 19: Your favorite interview of a k-pop idol or group

Hari ke 19 dalam k-pop challenge....

Tajuk hari ney your fav interview of a k-pop idol or group...

Hmm...Cam ne nak explain pasal ney erk...

Shiraz mungkin tak seperti teenagers lain yg suka menghadap segala perkembangan K-pop..Banyak mende nak kena fikir. Since dah terlibat dengan komuniti, terlibat dengan Tadika ms tu sekadar menonton video klip k-pop or variety shows. Kesian kan...

Mn nak sempat nk hadap semua tu...Time mesyuarat nk kena fikir program nk dirancang, paper work so mmg Shiraz akui yng Shiraz teramat la jarang mengikuti interview artis2 ney even artis bru pun Shiraz x sempat kenal lagik...

Cuma satu yang Shiraz tahu rancangan Strong Heart je itu pun sekadar tatapan mata...

>Oo my life so naive<