day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri

Assalamualaikum....

Cik Shiraz bangun awal ke hari ney? Huishh tidak sama sekali sebab cik Shiraz belum lagi tidur dari semalam...Hua hua hua...Ney la akibatnya jadi kelawar pastu mula la siang terhangguk2 dengan menahan mulut dari terus menguap...

Cik Shiraz dah seminggu tak ke tadika gara2 keletihan di waktu pagi. Hihi lagipun tyme2 puasa ney tadika tak banyak aktiviti so kurang la sikit waktu ke sana. Cuma melayani mimpi2 indah di siang hari. Huishh dahsyat la kau cik kak...Hehe..

Hari ke-18 dalam cabaran Cik Ezy. Benda paling mahal yang anda pernah beli..

Haruslah diperjelaskan di sini, setakat ini Shiraz belum pernah beli sesuatu yang mahal menggunakan duit sendiri. Kenapa? Sebab setiap kali Shiraz ke mana2 ada je yg baik hati tolong bayarkan especially my lovely daddy..Hua hua...Sungguh Shiraz tak menipu sama sekali...Termasuk handphone pun msh digunakan duit abah...Duit Shiraz? Simpan senyap dalam bank...Hehe...

Cuma masa Shiraz belajar di ASWARA terpaksa membeli set mekap untuk kegunaan..Sadisnya..Sungguh...Set Mekap MAC dengan set berus MAC...Tu la yang mahal kena beli..Geng2 ASWARA mana ada pakai mekap murah..Semuanya berjenama. Jadi, termasuk Shiraz la terpaksa membeli..Sedih kan.