Day 17: A k-pop idol you wish was your older sibling

Anyonghaseyo....
Tulun...tulun belakang badan Shiraz rasa lenguh la...Mungkin sbb duk membongkong lama sngt kut. Macam mane nak betulkan balik urat2 yg lenguh ney...ada idea x?
Sob sob sadisnya kelenguhan ini...Waaa nak nangis...

Gara-gara menghadap lappy lama sangat...Duk tercongok di kerusi sambil melayani lagu2 dari Itunes sampai tak sedar diri jam menunjukkan kul 4 pagi...Kejap lagi dah nak bersahur.

Dalam cabaran ke 17, a k-pop idol you wish was your older siblings...Hmm...
Shiraz cuma berangan untuk Park Kahi menjadi kakak Shiraz...Kenapa?
Sebab Shiraz rasa yang Kahi lebih bijak mengawal sesuatu masalah. Dia bijak dan berbakat. Dia tahu untuk menasihati orang.

Cun gila kakak aku ney....Hehe..