day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?

Hye Semua...

Hari yang meletihkan dengan mata yang masih belum mampu dibuka luas. Gara-gara berchatting sampai jam 4.30 pagi tadi. Selepas sahur masih lagi menghadap laptop sehingga hampir terlelap di meja yang menempatkan laptop berwarna hitam ney...

Akibat mata yang tak tertahan lantas diri ditarik2 ke tilam yang tak berapa nak empuk...Dengan sekelip mata melayani mimpi2 indah...

zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz.....

Yeah mata dah segar-bugar kembali...

Meneruskan ke cabaran hari ke 15...Kalau dapat 1 juta...

Macam best je dengar kan kalau dapat 1 juta..Ada ke org nk bg 1 juta kat kita ney...Sob Sob...

Perkara pertama Wajiblah buat Umat Islam menunaikan Haji. Sekurang2nya dengan duit yg ada tu xderkla berfoya-2 dahulu sampai lupa yg wajib..

I nak perbesarkan rumah ney..Abah, please la anak2 semua dah besar..Dah nak kawen pun..Nanti menantu cucu balik nak tidur mana..Hehe..

Yang ketiga, Shiraz nak beli gadjet..Ketinggalan la kau cik Shiraz oii...

Yang ke-4, Shiraz nak beli story book dengan Toys untuk kanak2 tadika...

Yang ke-5 nk pergi melancong...

Tu la angan2 korunk termasuk dengan Shiraz skali..Kikiki....