Asyraf Haziq Yang Dikenali

Hye all...Pagi2 ney dihiasi berita sedih dengan rusuhan yang melanda di London..
Sape tengok berita kekecohan di Kota London...Semua tengok kan..Kalau korunk masih fikir polis Malaysia jahat baik la korunk buat perbandingan dengan polis diaorg. Even perhimpunan bersih yang berlaku baru2 ini pun polis kita masih lagi bersabar dengan karenah peserta perhimpunan. Cuba korunk bayangkan masa perhimpunan bersih tu jadi macam rusuhan di Kota London? Seronokkah korunk kalau jadi mcm tu?
Ataupun dalam erti kata korunk nak ke Malaysia jadi macam tu?
Tepuk dada tanya selera...

Pasal rusuhan tu mmg dah hangat diperkatakan. Yang lebih hangat mengenai Asyraf Haziq Rossli seorang penuntut di sana cedera dan dirompak ketika melalui kawasan rusuhan..Kesian kan..
Dan sjk tu Asyraf Haziq ney dah jadi satu fenomena. Tgk dalam facebook berapa banyak page yang direka oleh orang ramai bg membantu Asyraf. Shiraz terfikir bila mende ney terjadi di negara luar pandai plak korunk bersatu hati membantu, bersependapat. Tp, bila tyme Perhimpunan Bersih hari tu semuanya bercanggah. Pelikkan pemikiran orang kita ney..

Apapun, buat Asyraf Haziq anda memang cukup bertuah..

1) anda bertuah melalui jalan tu dan mengakibatkan anda dirompak. Sekurang2nya, rakyat Malaysia bersatu hati membantu anda.

2) anda bertuah sebab anda cerdik..Iyalah, sudah la handsome cerdik plak tu..Kira pakej cukup lengkap la. Anda dah berjaya membuat gadis2 kat Malaysia ney bercita2 untuk belajar di sana dan bertemu dengan anda.

3) anda bertuah sebab negara tu tgh rusuhan. Sekurang2nya anda menjadi mangsa dan berita mengenai anda tersebar luas..

4) anda bertuah sebab anda dah popular. Cari la dalam internet...carian paling banyak adalah mengenai anda.

5) anda bertuah sebab semua org prihatin sama anda skrg..

Hmm...dan sememangnya anda bertuah sebab anda dah jadi mangsa..Sikap anda yang pemaaf dan memaafkan orang tu membuatkan nama anda makin disebut2.

Memang Asyraf Haziq BERTUAH!!!

>Shiraz cuma kenal sorg je Asyraf iaitu Asyraf Hardy...He is the handsome man in the world...I love him so mucj..Gurau jak..Marah girl friend dia nnt<