"1st Giveaway FF : Ramadhan Yang Sangat Bermakna"


Holla....

Shiraz baru lepas tengok citer Sekali Lagi lakonan Lisa Surihani dan Shaheizy Sam...Ooo nasib baek Shiraz x pergi wayang tengok citer tu...Klu tak confirm tidow dalam wayang yang sejuk tahap beku...

Citer tu sungguh la membosan kan... Walaupun seronok la untuk ditonton...Tp, x membangkitkan semangat la...Tinggalkan kebosanan citer tu..Meh sini Shiraz nak ajak cara nak meningkatkan balik tahap kebosanan tu dengan GA dari Ummi Faisha ney..

Woot woot GA again!!! >bersorak dengan kaki terhentak2 ke lantai<

Ummi minta wish kan happy birthday untuk husband dia...

Let Me Sing To You Happy Birthday Song Version Korean..Haha

saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da
ji-gu-e-seo u-ju-e-seo
je-il sa-rang-ham-ni-da


kkot-ppo-da deo gop-kke
byeol-bo-da deo bal-kke
sa-ja-bo-da yong-gam-ha-ge
hae-pi-beo-seu-de-i tu-yu
(happy birthday to you) happy birthday to you

>Hiburan semata2<

Kepada Suami Ummi Faisha,
Happy birthday to you...Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik, dilimpahkan kebahagiaan, dihadiahkan kejayaan, menjadi suami yang baik buat Ummi Faisha dan ayah yang terbaik, sabar dan tabah dalam menghadapi liku2 berumah tangga, gembira di samping isteri dan anak2 serta berjaya slalu....

Ikhlas...