Hari Raya Pertama Yang Penuh Kebosanan....


Huh???

Shiraz awat muka pagi raya macam tu?

Ney la akibat kalau duk kawasan perumahan...Tyme2 raya, tyme2 cuti sekolah semua pakat balik kampung. 

Tinggal family Shiraz je yg terkebil2 tak taw nk buat apa??

Ooo sungguh sadis..

Lepas solat raya parents dah ke rumah member diaorg...Sampai tengahari...Tak sempat pun nak ambil gmbar satu family...

Yang kita plak duk umah menantikan kedatangan pengunjung tak datang2 jugak...Alih2 tudung yang tersemat rapi di kepala di tanggalkan seraya menarik bantal di kepala katil.Perlahan-lahan kepala diletakkan diiringi mata dipejam perlahan2..Wahhh gitu...Nampak tak betapa bosannya bila duk di kawsan perumahan nak2 tyme raya semua xderk...Macam org bodoh...Ketupat direbus makan sendiri..Huhu...

Bila telefon tok kat Kedah, depa duk melantak mee rebus..Betapa terkilan rasa di hati plus dengki yang amat sangat. Kalau la balik Kedah skunk ney mesti mee rebus tu sudah senang lenang di perut ku...

X mo cakap banyak2 sebab hati tengah sedih...Mau nya tak sedih xderk pun budak2 nk datang serbu rumah kite...Even x kenal pun datang la baru meriah sket...

Uwaaaaa nak nangis rasa!!!

p/s: apsal tahun ney Dato Ct tak banyak program hari raya erk? Biasa TV1 muka dia, TV 2 muka dia, TV3 muka dia, ASTRO RIA muka dia, TV 9 muka dia...Tahun ney mcm x banyak erk????

Selamat Hari Raya Korunk!

Buat semua blogger2 di Malaysia...

Shiraz ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri...kalau ada salah silap dari Shiraz mohon diampunkan...
Sekian...

Freshies High School


Siapa ingat drama ney?

Shiraz lupa drama ney tahun berapa tp waktu citer ney disiarkan...Wahhhh gilak gitu...Maw taknya hero2 drama citer tu hensem..Zaman tu blum ada lagi k-pop , j-pop...(M-POP) opps, terlebey suda..Cite ney ada 2 episod....Episod pertama zaman diaorg sekolah menengah. Masa episod pertama ney x best sngt...Ooo cuma ada sorg pelakon tu muka dia mcm Shin Dong SuJu..Hihi..

Part 1 -Wai Rai Gang...Masa ney xderk hero macho pun kecuali Ryu sorg je...Tp, sambutan untuk citer Wai Rai Gang ney kureng la...Maybe pelik kot citer budak2 sekolah...Nahh bile tyme Part 2- Wai Rai Freshie ada Big dan Dan... Macho diaorg ney... Part 2 ney lebih cintan-cintun sket...Hihi...

Kenapa Shiraz cerita pasal Wai Rai Freshie ney?

Ooo sebenarnya ngantuk...pastu duk main2 youtube saja la menaip freshie high school ney...Hehe boleh download masuk hardisk...Hahaha...

Skunk layan la gmbr2 diaorg ney...Lagu pun ada...




(Wai Rai Gang)


Dan - Wai Rai Freshie

Big......I fall in love...

Ryu...muka dia mcm iras muka Nickhun kan?







Ummi 1st Lucky Draw


Assalamualaikum...Entri GA dari Ummi Rosalicious...Payah nya maw taip nama dia..Hihi...

1st Lucky draw katanya...Eii i like but always x dapat...Haha...

Dia maw bagi Angry Bird la...(wait...i remember some one about Angry Bird..Oh yeah...the smart guy at Shopping Complex..He ask me "nak angry bird x?"..Haha...Okay stop talking2 merapu ney)

Shiraz pun tengah gile main game Angry Bird...Susah betul game tu...I hate this! Tapi, sometime boleh la menang dalam game tu..Haha...

So, Miss or Mdm Ummi kat sini Shiraz tag 2 org blogger baru...



Okay done!

Falling In Love...


Assalamualaikum korunk...

Rumah siapa ada Siaran SBS One hd? Angkat tangan cepat...

Nah....kalau rumah korunk ada mende alah tu rasanya confirm korunk dibuai2,dilayang-layang dengan ketampanan pelakon2 lelaki hebat dalam citer...Wowww daebak!!

Shiraz dijamu mata dengan ketampanan skala 10/10..
Siapakah mereka...Lelaki hensem kat atas tu...Kim Jin woo memegang watak sebagai Bae Yeon Woo dalam drama Smile Mommy..Tu baru sorg nah ney sorg lagi ku hadapkan wajah tampan yg kedua.


hensem kan...Hensem sngt!!!


Ketiga-tiga lelaki ney yg paling hebatttt dalam citer Smile Mommy...

Ada satu lagi citer...Yg ney pun hensem...
Drama You don't know women..


Tak jumpa lol gmbr laki ney tyme senyum...Kalau dia senyum perghhh hati yg marah jadi sejuk..Hehe..

Daebak!!!!!

SEGMEN APE NI?


Lalalala...Eheh segmen siapa plak ney?

Cam pelik je tajuk dia...

Segmen Ape Ni?

Segmen Ape?

Hmmm????

.......................................

Speechless

.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........

Tak kisah la ape pun...Dia cuma kata jangan lupa Keep On Smilling...

Nk carik lagu senyum untuk mamat ney..


Nah untuk dirimu...Haha

SEGMEN SIMPLE : NASZ AJAK KIBARKAN JALUR GEMILANG...



Selamat Menyambut Bulan Kemerdekaan yang ke 54 buat semua warga blogger yang sedang membaca entri ney...Marilah kita bersama-sama bersatu padu mengekalkan perpaduan yang terjalin antara kita rakyat Malaysia..Saya bangga menjadi anak Malaysia kerana Malaysia sebuah negara yang unik, etnik dan berbudaya...Merdeka! Merdeka! Merdeka!


"Segmen Hira: Aku Reti Memasak, Kau Reti?"


Assalamualaikum w.b.t...

Tak jawab dosa..

Hihi..

Segmen siapa plak kat atas ney?

Aku reti masak, kau reti?

Haishh main kasaq nampak..

HARUSLAH i ney pandai masak...

Aduyai...

Goreng telur, maggi?

Alaa ape kes...

Reti masak stew ayam, stew daging ataupun stew sayur...Itu wajib la...

Reti masak asam pedas cuma tak sama dengan org melaka je..Eii bencik..

Reti masak kuey teow sup, mee sup, mee hoon sup..

Reti masak sup...

Reti masak laksa nyonya melaka..yay...

NasiGoreng bukan kemahiran...

Sebab jujur dan nyatanya tak minat..

Reti buat cup cake...

Reti buat kek...

Apa lagi???

Dah la banyak2 kan korunk dengki lak..

Hehe...

Sape2 yg nak join segmen ney boleh klik kat banner atas...

>p/s: jngn marah erk nnt kena jual<

Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea


Annyeonghaseyo....

Annyeong IU...

Annyeong Bong Sun Ah....

Eh bukan2...Tu rancangan HEROES..

Terlampau sngt la ney tgk sampai dah merapu mcm ney...Hihi

Wahhh ada GA lagi...

GA dari Asmara Life...

Ada Souvenir dari Jepun dan Korean...

Woooowwwwww bestnya!!!

Shiraz nak!!!!

Please give me a chance to win this!!

Wah wah...sape maw bagi....

Semua maw jugak la hadiah ney...

Huhu ikut nasib je ney...

Klu ada , dapat la  hadiah tu...

Klu xder??? Nk jugak...(smbl menangis2 lalu kaki dihentak2 ke kaki...Mata merenung ke arah foto keluarga Asmara...hehe..emo plak...I'm sorry!)

So, klu sapa2 maw join ney klik je kat banner atas tu..Okay..

Shin Bong Sun  & IU

Nostalgia lagu raya dan ANDA


Woot woot mari dekat mari dekat...

Nah, ney Shiraz nak ajak korunk join Nostalgia Lagu Raya bersama Abah Khalisa...Daebak!!

Nostalgia lagu raya Shiraz erk...

Ha ha... Ape erk?

Cuma lagu raya dari Siti Nurhaliza la kot...

Sebab????

Perjalanan dari Paka, Terengganu sampai ke Kedah memakan masa 6 jam...

Sakit buntut, sakit pinggang, muntah 3-4 kali tu wajib la...

Tp, ada sekali tu balik Kedah malam...

Lps berbuka puasa di Terengganu...

Berdendangkan lagu raya Siti...

Sampai kat atas bukit..(serius, tak tahu nama ape)

Sempadan Perak timur  ke Kedah...

Diringi kabus tebal...

Lepas je kabus tebal...Dengan tidak semena-mena kereta ku mampus di situ....

Waa sedey!!!

Sedey yang amat..

Berapa kali abah cuba hidupkan enjin kereta tp x jalan jugak...

Tengah2 asik layan suara Siti telefon pun habis bateri...

Tengok 2 dalam 1...

Dah la kite pun sahur biskut kering je keesokan pagi tu...

Selepas trak penunda datang...

Taw kul brp datang?

Kul 8.30 pagi...

Semalaman kiteorg tido dalam kereta...

Berteman suasana sunyi sepi...Depan gelap, belakang gelap, kiri gelap, kanan gelap...

Kereta kiteorg pun gelap...

Tido pun x le lena mana...

Kan terbayang mende tu la, mende ni la...

Ngeri....

Tu la duk dalam kereta sibuk nak melalak...

Tak kira pagi petang siang malam...

Bila jadi mcm tu masing2 sunyi sepi...

Telefon abah ngan mama je yang masih bernyala...

Telefon kami adik-beradik...

Semua habis bateri...

Kesian kan...

Taw tak lagu apa yg kiteorg duk melalak sngt....

Nikmat Hari Raya...

Shiraz nyanyi part Noraniza Idris, adik no dua nyanyi part Aqasha, yang no 3 part Tomok...Yng bongsu tu part Siti...Adik Shiraz yg laki layan perasaan...


>Lain kali kalau balik kut jalan mcm tu jangan sibuk nak melalak...Ney bukan highway utara-selatan boleh org berhenti tolong...Highway timur-barat siapa maw tolong...Tunggu je la AAM datang<

SEGMEN : BERAPA BANYAK DUIT RAYA AWAK ???


Assalamualaikum....

Entry untuk pagi selasa...Jam 1:05 pagi...Rajin plak Cik Shiraz ney menghadap lappy waktu2 gini...

Sebenarnya rehatkan stress jap...Asik tak lepas jer main game Angry Bird tu...

Tgh2 nak rehat terbaca la ney haa Segmen dari Athira Husna...

Segmen: Berapa banyak duit raya awak???

Haha...Mana ada org nk bg duit raya dah?

Dah 25 tahun ney org plak minta ngan Shiraz...Aduyai...

Nnt ada la budak2 tadika dah terjah umah Shiraz..

Kan tak pasal2 nk kena kira brp org erk budak tahun ney...

Haishhh....

Tpkan, kalau Shiraz balik ke Kedah still dapat duit raya...Yay!!

Sebab duk jauh kan...Balik kampung pun setahun sekali je...

Alang2 balik ramai la yg bermurah hati bagi duit kat kami adik-beradik..

Untung2 sebelah mama ramai lelaki...

Dah kerja2 plak tu...

Lagi la senang Shiraz nak pow 1-2 orang...Hehe..

Kebiasaannya kalau balik Kedah dapat rm 100 ke atas..Kui kui...

Yang bagi pun ahli keluarga sendiri...

Tyme nk balik ke Terengganu...

Duit raya dah bagi, duit nak balik sini pun dapat jugak..Hihi..

Adalah dalam RM 50 kut dapat...

Kaya kalau balik Kedah sebenarnya..Huhu..

Bukan kaya cuma kebetulan...Sebab jarang2 balik, jrg berjumpa...

Tu yg dapat banyak...

Kalau raya kat Terengganu...Xderk pun dapat...

Kena bagi ada la...

Huhu....

Dlu tyme kita budak2 beriya kutip duit...

Skunk dh dewasa ney kita plak beriya bg duit...

Kan kan kan?

Dah tak yah duk mengelamun panjang2 meh ikut join segmen dari Athira ney..


>Kalau balik Kedah boleh pow ngan Abang Nja RM 50...Dia bukan ingat pun..Kah kah kah<

Berbuka Puasa Di Awana Kijal Hotel

Assalamualaikum...

Shiraz baru je balik dari berbuka puasa di Awana Kijal Hotel dengan family...

Tempahan meja yang abah buat bersama En. Anuar tp org tu x datang pun so kami bersenang-lenang di meja bulat tanpa gangguan org ramai...

Haha sungguh tamak haloba...

Tak banyak gambar yg diambil sbb x sempat...Kite sampai pun dah dekat nak berbuka..Pastu beratur amek makanan...bergillir-gilir ambil makanan sampai lupa pada kamera yang tersergam indah dalam handbag...
Sungguh sadis...

Makanan pun boleh tahan la cuma tak banyak pilihan...Kalau tahun lepas ketika berbuka di Kelab Desa Rantau Petronas ada kambing panggang...Huiii sedap..

Buka puasa kat sini di ganggun suara budak2 nangis...Sakit kepala rasanya. Depan, belakang, kiri, kanan ada je budak yang mengamuk..Huhu...

Kelakar jugak tengok karenah diaorg ney...

>No picture about BERBUKA PUASA<

AKU ANAK MALAYSIA MERDEKA


Assalamualaikum.....Selamat berbuka puasa buat korunk semua...

Entry kali ney tentang Semangat AKU ANAK MALAYSIA MERDEKA..Hmm, sdah masuk angka ke54 kita semua Merdeka..Tp, angka 54 tu masih terlalu muda untuk kita berbangga berbanding dengan angka beratus-ratus tahun tanah air kita di jajah. Sedar ataupun tidak, walaupun angka 54 itu boleh kita tarik nafas lega namun hari ini negara kita sudah mula kucar-kacir akibat anasir-anasir luar. Semuanya nak demontrasi..Semua nak tunjuk pandai sedangkan negara-negara luar dah mula pandang serong kat negara kita. Tunggu masa je untuk menjadi batu api.

25 tahun Shiraz hidup sebagai Anak Malaysia. Shiraz teramat lah bangga dengan kemajuan yang dinikmati oleh rakyat Malaysia. Bermula dengan era pemerintahan Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj. Tunku Abdul Rahman lah orang yang bertanggung jawab membawa kemerdekaan pada Tanah Air. 31 0gos 1957 merupakan tarikh keramat buat Tanah Air pada waktu itu. Sebagai Anak Malaysia walaupun belum dilahirkan pada waktu itu tapi Shiraz rasa bersemangat bila menyanyikan lagu Tanggal 31 Ogos tu... 

Bapa Kemerdekaan - Tunku Abdul Rahman Putra Al Haj

Era pemerintahan diteruskan pula pada Tun Abdul Razak. Kalau korunk nak tahu Tunku lah orang yang bertanggung jawab pelancaran Dasar Ekonomi Baru. KalauTunku tak terfikir untuk melancarkan Dasar Ekonomi Baru  pada tahun 1971, rasanya waktu tu mesti ekonomi negara kita terumbang-ambing..Bangganya Shiraz menjadi Anak Malaysia sebab Tunku orang melayu pertama yang memikirkan ekonomi rakyatnya pada waktu itu. 

Bapa Pembangunan - Tunku Abdul Razak Hussein.

Cuba bayangkan kalau orang kita tak hidup dalam bersatu-padu? Tak de semangat perpaduan dalam diri kita? Ataupun senang kata ada jurang pemisah antara Melayu, Cina, dan India? Kalau di Amerika, ada yang gelarkan anti-kulit hitam..Dan kalau Tun Hussein Onn tak memperjuangkan perpaduan pada waktu itu mungkin kita pun akan ada anti-Melayu, anti-Cina dan anti-India? Betul tak? Perdana Menteri Malaysia ke-3 inilah yang bertindak menyatu padukan rakyat Malaysia. Tiadalah anti-perkauman kat situ. Tapikan sekarang Shiraz tengok dah ada yang cuba memecah belahkan perpaduan sesama kita. Percaya tak? Sedih kalau negra Malaysia yang mecapai kemerdekaan hari ini dipecah belahkan perpaduan, keamanan, dan kesejahhteraan gara2 terpedaya dengan janji2 palsu yang ditaburkan.Shiraz tak mau la kata mana2 cabang politik yang ada hari ini. Pandai2 la korunk fikir. Kalau rasa susah nak fikir, carik la dalam internet. Seorang blogger tahu mana nak cari fakta dan sejarah. Kan?


Bapa Perpaduan - Tun Hussein Onn

Nah, di sinilah Malaysia mula berkembang pesat baik dari segi ekonomi mahupun kemajuan Malaysia. Kalau korunk suka duk lepak2 kat KLCC tu terfikir tak siapa punya idea mendirikan bangunan tinggi mencecah langit tu? Lapangan Terbang yang canggih, yang besar tu..KLIA siapa la punya idea? Yang korunk boleh tengok Michael Schumacher, Valentino Rossi dekat Sepang International Circuit tu..Kan best tu..Tp, terfikir tak siapa punya idea? MSC, LRT, CYBERJAYA, PUTRAJAYA..itu semua idea Tun Dr. Mahathir Mohamad. Shiraz bangga jadi Anak Malaysia ketika zaman pemerintahan Tun Dr. Mahathir Mohamad. Banyak yang beliau lakukan untuk kemajuan Malaysia.

Bapa Pembangunan - Tun Dr Mahathir Mohamad.

Pasca pemerintahan diteruskan kepada  Tun Abdullah Ahmad Badawi.  Shiraz tak ingat banyak tentang Tun Abdullah. Apapun, Shiraz bangga dengan Tun Abdullah sekurang-kurangnya sepanjang pemerintahan beliau masih lagi kuat dan sabar dalam menempuhi setiap kontroversi yang melanda beliau dan keluarga. Syabas Tun Abdullah.


Tun Abdullah Ahmad Badawi

1 Malaysia...1 Malaysia...1 Malaysia..
Rasanya sekarang ayat keramat itu kedengaran di mana2.. Logo 1 Malaysia pun siap dipasang..Idea 1 Malaysia datangnya Y.A.B Dato'  Sri Mohd Najib Tun Razak yang mencetuskan idea1 Malaysia tu.Nah..sekarang kat maca2 ada 1 Malaysia. Shiraz suka dengan idea 1 Malaysia. Iyalah kitakan duk dalam satu negara. Berkongsi suka duka, berkongsi riang tawa, berkongsi pendapat. Baik Melayu, Cina ataupun India kita semua 1 Malaysia..Betul tak?


Y.A.B Dato' Sri Najib Tun Razak

Shiraz bangga jadi Anak Malaysia Merdeka sbb Malaysia negara yang aman dan damai...I love Malaysia..
1 Malaysia for everyone...



Tag 5 org kawan...

Nor Syamsina Hadini

Shila Natasha

Dya

Safra

Haslinda

Yuyu Zulaikha

Shiraz nak minta jasa baik korunk

Assalamualaikum....Selamat Pagi semua...Cuti hujung minggu ney ada yg sambung mimpi indah ker?
Yg kat Terengganu ney sila bangun dan persiapkan diri anda untuk ke tempat kerja...Haha...
Dah2 jangan nak tarik selimut tu...Biar giliran Shiraz plak tarik selimut..Gurau jak...Jangan marah erk pagi2 hari ney...

Shiraz nak ajar korunk buat sesuatu ney...Amek jari tengah korunk sebelah kiri letak kat tepi bibir sebelah kiri dan yg sebelah kanan letak kat bibir kanan plak...Tarik dan lengkuk kan kedalam bibir korunk tu...

Dah...Apa hasil?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pastikan korunk senyum riang mcm ney erk...Kalau bibir korunk tu jadi lain pandai2 la ejas...hehe..

Okay, sebenarnya Shiraz nak mintak tolong korunk...Mintak jasa baik la nk suh korunk like fan page facebook Shiraz tu...Jangan la gelak....Betul ney...9 org jer yg like kat situ...Sungguh menghibakan..Hehe..So, tolong erk blogger2 yg cantik dan manis, yang kacak lagi hensem...Okay?


Taufiq Batisah....Smartnya!!!!!!!!!!

Hady Mirza...auwww!!!

Sezairi...Hensem gak rupanya..

Sleeq....The Best Maa...

Lama tak menjerit panggil nama TAUFIKKKKKKKKK BATISAHHHHH

Apa punya bangang la Pak cik tu...

Assalamualaikum...

Mood tengah marah sebenarnya...Bengang dengan seorang pak cik ney...Al-kisah citer bermula...hihi
Kalau sape2 yg selalu datang Terengganu or Kemaman la pasti akan lalu jalan  yang sungguh2 menyakitkan selepas tempat jual lemang...or senang kata sebelum Giant Kijal..Ya Rabbi jalan kat situ mmg teruk...Berbonggol2..Bumper kereta Perdana plak jenis yg rendah..Tak boleh laju2 takut tersangkut...
Jadi, always kalau lalu kat situ adik Shiraz akan slow permanduan...

Tapikan, pakcik yang bangang ney dia ikut dekat belakang kereta Shiraz...Rasanya pakcik tu je kot yg bangang sbb kereta2 lain semua bawa mcm adik Shiraz pandu..Jalan tu mmg tak boleh nak laju..Salah laju jadi jongkang jongkit la korunk dalam kereta. After jalan yg elok sikit kan dia boleh jerkah kat kiteorg...Perghh apa lagi panas hati jugak..Tak sedar ke jalan kat situ teruk.Kalau bumper tersangkut pakcik tu nk tolong ganti ker...

Punya la kiteorg panas hati dah la dalam kereta tu Shiraz dengan adik-beradik perempuan je..Parents dan adik laki Shiraz naik Mercedes dah nak sampai umah mak saudara kiteorg agaknya...Kiteorg ikut smpi la pakcik tu berhenti kat stesen minyak...Kiteorg parking sebelah dia...Tp, masa tu dia x perasan lagi..Agaknya ada org bgtaw kot pak cik tu pun berpaling kat kereta kiteorg...Apa lgi kiteorg hon habis daya pastu pakat gelak ramai2...

Okay..Citer ney bukan nk tunjuk yg kiteorg ney kurang ajar tp cara pakcik tu..Dari segi gaya permanduan pakcik tu...mmg jenis yg suka cari gaduh dengan org...Sepanjang kiteorg follow dia, asik himpit kerete org je...Jalan kat Kemaman tu jalan paling teruk skali...Mmg teramat..Salah bawa laju boleh pecah tayar kereta..Pakcik tu pulak dah taw jalan mcm tu jangan la ikut rapat...Kalau kiteorg brek mengejut boleh accident taw...Kan masa test pandu kan kena jarakkan permanduan...Sudahla dia ikut rapat pastu bawa kereta tergesa2...Tak paham jenis org yg x bersabar mcm ney...Yg jenis ney menyusahkan org...Even org tu x kurang ajar terpaksa jadi kurang ajar...Gara2 jenis org yg x bersabar mcm ney la...


Day 28: Your favorite cover of an American song by a k-pop artist

Annyeong everyone...

Day28: Your fave coverof an American song by a k-pop artist...

G.NA - IRREPLACEABLE


Shiraz suka dengar keunikan suara G.NA...suara dia best kan...

day 28 - hobi anda

Assalamualaikum...

Tinggal lagik dua hari Shiraz akan menamatkan cabaran ney..Ada sape2 yang nak ajak Shiraz untuk segmen lain ke? Hihi..

Untuk cabaran hari ke 28 ney...Hobi anda?

Alamakk dah beso  panjang ney hobi pun dah x taw ape..Kesian kan?

Tp, biarlah untuk memenuhi segmen ney...Shiraz letakkan la jugak bab hobi2 ney..

Hobi Shiraz ialah...


Main game Auditionsea...Yg ney mmg x boleh blah dari Shiraz..Huhu..

Pastu ape erk? Dah tu layan on9 ney haa...dah bosan melalak youtube...Dah agak tambah bosan g la tgk 393 SBS ONE HD...

hihi itu je la rasanya...

GA dari Sheeszshira Shiraz

Hye Semua...Seperti yang Shiraz pernah janjikan pada korunk dlu kalau followers Shiraz sudah melepasi angka 55 Shiraz akan adakan Giveaway buat korunk..Tp, disebabkan kekurangan waktu dan skrg angka tu dah melepasi angka 84, kali Shiraz akan adakan jugakla GA buat korunk...

Syarat2nya cukup la mudah...

1. Anda mesti follow blog Shiraz ney...

2. Tempek gmbr yg x berapa nk cntk kat atas tu dlm entry korunk..

3.Letakkan entry "GA dari Sheeszshira Shiraz

4.Terpulang pada korunk nk tag ataupun tidak...

5. Hantar link dekat komen entry ney...Jngn gatal nk hntr kat lain plak...hihi

Shiraz akan pilih 1-5 pemenang jer....

Hadiah?

Nnt Shiraz akan updatekan hadiah buat korunk! Jngn bimbang....

Pemilihan pemenang akan ditentukan oleh random.org...

Tag:




Klik link di bawah untuk join.






Photobucket