stitchNknot 1st giveaway!


Hye All...Dah 2hari Shira x update blog...Keletihan dan Sakit seluruh badan...Shira ada family trip ke Gambang Water Park sempena meraikan birthday adik Shira yg bongsu...So, bnyk blog yg Shira x smpt nk baca...Cuma, skunk ney jam 8 malam baru Shira ada kesempatan nk membaca. Dan salah satunya mengenai GA dari stitchNknot. So, jom kite cerita apa yg stitchNknot ney nak...Hihi...

Okay, Shira suka tengok koleksi felt craft yang disediakan oleh adik ney..(shira rasa dia muda dari Shira, so better i just call her 'adik' la...) Shira mmg cukup respect pada org yg berani menghasilkan kraf mcm ney..Tahniah buat adik...

Shira suka yg ney...Kalau berbanding yg lain Shira better yg ney..Lagipun, Shira rs yg ney boleh dijadikan bantal hiasan kat sofa2 dlm rumah kite erk..Hihi..

Okay, pada pendapat Kak Shira, kena pelbagaikan lagi craft ney..Maybe, ckp mudah dr menghasilkan..Kak Shira x taw...tp, kalau adik boleh pelbagaikan dan sasarkan utk customer yg dh dewasa like me and sape2 je...Kalau yg keychain dan lain2 tu x bermanfaat buat akk...So, thats why la akk better yg pillow ney....Buatlah pillow untuk one set family...Cute kan..Dan satu lagi cadangan akk, buat sarung utk lappy or galaxy tab pun smart jugak...

Itu je la dari akak....Thanxs for made the contest...

Photobucket